Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

MAGGI
SUNT, KJAPT OG GODT: Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg fem fantastiske oppskrifter på sunne og kjappe retter. Foto: MAGGI
SUNT, KJAPT OG GODT: Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg fem fantastiske oppskrifter på sunne og kjappe retter. Foto: MAGGI Vis mer

Middagstipsene som garantert blir en vinner rundt bordet

Travle dager? Her får du fem fantastiske oppskrifter på sunne og kjappe retter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sliter du med å få den hektiske hverdagen til å gå opp? Hoper ettermiddag og kveld seg opp med aktiviteter som trening, lekselesing, møtekvelder, foreldremøter og korpsøvelser? Slapp av, du er ikke alene!

«Hva skal vi ha til middag i dag?», er spørsmålet mange stiller seg flere ganger i løpet av uka. Har du ikke middagsplanene klare, kan det være kjekt med noen raske og enkle oppskrifter du kan ty til. Det trenger nemlig ikke være vanskelig å lage god mat.

MAGGI-produkter bidrar til å bringe frem det beste i hvert eneste måltid. Det er raske og enkle løsninger. Buljonger, fond cups, flytende fond og kryddermikser med fantastiske smaker hjelper deg med middagen hver eneste dag.

Delta i en rask undersøkelse? Vi i MAGGI er også opptatt av tilbakemeldinger fra dere som lager middag hjemme - svar på 9 enkle spørsmål her!

Vi har samlet fem enkle og kjappe oppskrifter på hverdagsmiddager. I tillegg smaker de fantastisk, og blir garantert en hit rundt bordet!

Mandag: Kyllingwok med nudler

​ Enkel, sunn og kjapp middag - perfekt for starten på uka!

Slik gjør du:
1. Skrell og skjær løk og paprika i skiver. Del sukkererter i to. Skjær kyllingen i skiver. Stek kyllingen gyllen i olje. Når den er nesten klar, tilsett løk, paprika og sukkererter. Når kyllingen er gjennomstekt, tilsettes sausen.

2. Løs opp buljongterningen i det kokte vannet og tilsett sweet chili saus og saften fra 1 lime. Bland sammen og hell over kyllingen og grønnsakene. Sett ned varmen og la det småkoke og tykne i ca 5 min.

3. Del den andre limen i båter til servering. Kok nudlene ifølge pakken. Server nudler med kyllingwok og garner med limebåter og fersk koriander.

KYLLINGWOOK MED NUDLER: Kjapp og smaksrik kyllingwok som garantert blir en hit rundt middagsbordet! Foto: MAGGI
KYLLINGWOOK MED NUDLER: Kjapp og smaksrik kyllingwok som garantert blir en hit rundt middagsbordet! Foto: MAGGI Vis mer

Tirsdag: Bouillabaisse

​ Deilig fiskegryte som opprinnelig stammer fra området Provence i Frankrike.

Slik gjør du:​
​1. Vask, skrell og skjær alle grønnsakene i små biter. Varm en stor sautépanne og tilsett olje. Stek grønnsakene litt myke, tilsett så appelsinskall og safran.

2. Hell i hvitvin og la det småkoke i 5 min. Tilsett så vann og buljongterninger. Senk varmen og la det småkoke i 10 min.

3. Vask og sorter ut dårlige skjell, skjær opp laks og torsk i 2x2 cm terninger. Tilsett skjell, fisk og reker i suppen og skru opp varmen.

4. Kok til fisken er gjennomkokt og skjellene har åpnet seg. Server med persille på toppen og godt brød til.

BOUILLABAISSE: En mettende og varmende fiskesuppe som kan tilsettes fisk og grønnsaker etter egen smak. Foto: MAGGI
BOUILLABAISSE: En mettende og varmende fiskesuppe som kan tilsettes fisk og grønnsaker etter egen smak. Foto: MAGGI Vis mer

Onsdag: Ovnsbakte grønnsaker med grillet kylling

​ En utrolig enkel middag som gjerne kan serveres på en travel hverdag!

Slik gjør du:
​1. Vask, skrell og del squash, løk og paprika. Bland og legg i en ildfast form med de friske urtene og pepper. Hell over fond og vann.

2. Del opp kyllingen i to og gni den inn med allroundkrydder. Legg den med skinnsiden opp oppå grønnsakene.

3. Stek kyllingen og grønnsakene i 45-60 minutter på 180ºC, rør i grønnsakene 2 ganger i løpet av stekingen. Sjekk at kyllingen er gjennomstekt ved å stikke en spiss kniv i brystfileten. Den er klar når kyllingsaften er gjennomsiktig. Server med potetmos. Ovnsbakte grønnsaker med grillet kylling.

OVNSBAKTE GRØNNSAKER MED GRILLET KYLLING: En utrolig enkel middag som gjerne kan serveres på en travel hverdag! Foto: Maggi
OVNSBAKTE GRØNNSAKER MED GRILLET KYLLING: En utrolig enkel middag som gjerne kan serveres på en travel hverdag! Foto: Maggi Vis mer

Torsdag: Ramensuppe

​ Smaksrik buljong og nudler er basisen i denne japanske ramensuppa.

Slik gjør du:
​1. Skjær limen i båter. Skrell og kutt gulrøtter, vårløk, sukkererter og rødløk i fine skiver. Sett til side, og bland det ikke sammen.

2. Kok nudlene etter oppskriften på pakken, sil bort vannet og sett til side. Kok opp vann, og tilsett grønnsaksbuljong. Sørg for at buljongterningene løser seg opp, skru ned varmen og la det småkoke. Skjær fisken i passe store biter. Tilsett fisk og reker i buljongen. La det småkoke til fisken/ rekene er kokt.

3. Hent fire store boller. Fordel nudlene i bunnen av bollene. Plasser fisk og reker fra buljongen i like mengder i hver av de fire bollene. Fordel buljongen. Lag deretter små hauger i hver bolle med ferske grønnsaker og spirer på toppen av nudlene og buljongen. Drypp til slutt sesamolje over hver bolle, og pynt til med lime og koriander.

RAMENSUPPE: Prøv denne superraske ramensuppa i vintermørket. Foto: MAGGI
RAMENSUPPE: Prøv denne superraske ramensuppa i vintermørket. Foto: MAGGI Vis mer

Fredag: Bolognese-pizza med ruccula

​ Bolognesesaus er en italiensk klassiker som finnes i utallige varianter. Her som pizza!

Slik gjør du:
1. Lag sausen slik det står på pakken til og med punkt 3 og sett ovnen på 200°C.

2. Bland knuste tomater og tomatpuré med kjøttdeigen. Tilsett resten av ingrediensene.

3. Spre Bolognesesausen over hele pizzabunnen og strø rikelig med revet ost oppå. Stek pizzaen i ovnen i 15-20 minutter. Når Bolognesepizzaen er ferdig, strø ruccola på toppen.

BOLOGNESE-PIZZA MED RUCCULA: Denne pizzan blir garantert en hit på fredagskvelden! Foto: MAGGI
BOLOGNESE-PIZZA MED RUCCULA: Denne pizzan blir garantert en hit på fredagskvelden! Foto: MAGGI Vis mer

Vi i MAGGI vil gjerne ha tilbakemeldinger fra dere som lager middag hjemme. Fint om du vil svare på 9 enkle spørsmål her.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.