Annonsørinnhold

Mye å spare på å bytte mobiloperatør:

Mobilabonnement med dobbel data

Går du fort tom for mobildata? Unngå dyre datapakker. Bytt heller til PlussMobil og få dobbel data til hele familien nå.

Mobilabonnement med dobbel data

Det er nykommeren PlussMobil som står bak kampanjetilbudet med dobbel data. Dersom man bestiller mobilabonnement fra PlussMobil i januar får man dobbel mengde data de tre første månedene.

PlussMobil har full Telenordekning med støtte for 4G/5G, og tilbyr mobilabonnement helt uten bindingstid. Flere av abonnementene til PlussMobil har også vunnet tester hos ulike prissammenligningstjenester, som Bytt.no og Fornye.no.

Testvinner

Blant annet har PlussMobil 1GB (kr 119 per mnd) blitt kåret til billigste mobilabonnement hos Bytt.no hele tre måneder på rad, og Fornye.no har kåret PlussMobil 15GB (kr 299 per mnd) til beste mobilabonnement for de som bruker mye data.

Mobilabonnement med dobbel data

Alltid noe extra med PlussMobil

I tillegg til at man nå får dobbel data inkludert med alle abonnement har PlussMobil som kundeløfte å alltid gi kundene noe extra. Alle abonnenter får derfor eMagasiner av noen av Norges mest populære ukeblader og magasiner inkludert. Det betyr at man kan lese for eksempel Se og Hør, KK eller VI OVER 60 gratis dersom man abonnerer på PlussMobil.

I tillegg får man hele fire måneder gratis plussabonnement hos Dagbladet, elbil24, KK, Se og Hør og Vi.no.

Enkelt å bytte

Det er svært enkelt å bytte til PlussMobil og få dobbel data. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor mye data du trenger inkludert, og bestille på plussmobil.no. Deretter ordner PlussMobil med overføring av nummeret ditt sender deg nytt SIM-kort i posten. Du får beskjed i god tid om når overføringen skjer, og du trenger bare putte det nye SIM-kortet i telefonen din så er det du igang.

Bytt til PlussMobil og få dobbel data her

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer