Annonsørinnhold

Møt våren i en deilig kjole

Feminime og deilige kjoler er denne vårens trend. Finn din favoritt her.

Møt våren i en deilig kjole

Tuva dress fra Gina Tricot.

Møt våren i en deilig kjole

Legglengde kjole med en romslig passform. Kjolen er blå og litt lengre på baksiden og har en panelsøm ved midjen og på skjørtet. Den har korte puffermer med en elastisk strikk på enden av ermene.

Bestill den populære kjolen her

Ellen dress Gina Tricot

Møt våren i en deilig kjole

Blomstret kjole med en lett figursydd midje. Kjolen er svart og langermet og har en volang på nedre linning. Den er laget av jersey.

Trykk her for å bestille den vakre vårkjolen her

Nydelig kjole fra Na-kd

Møt våren i en deilig kjole

Denne minikjolen har en frynsa høy hals med en knytbar detalj, et litt gjennomsiktig bryst med rynkede detaljer, lange ermer med frynsete mansjetter med en knytbar detalj, et stoffôr på bunnen og en løs passform. Denne minikjolen finnes i støvrosa.

Se på den fine kjolen her

Vakker kjole fra Na-kd i khaki grønn

Møt våren i en deilig kjole

Denne kjolen har en klassisk krage, knappedetaljer nede på framsiden, en flagrende passform og halvlange ermer med en oppblåst. Denne kjolen finnes i to farger.

Klikk her for å se begge fargene

Lekker kjole i dekorfløyel

Møt våren i en deilig kjole

Lekker kjole i kordfløyel som er like fin til hverdags, som fest! Style den opp eller ned og se fantastisk ut! Kjolen har lange ermer, knappelukking i front og klassisk krage!

Finnes i tre farger!

Maxikjolen med wrap design♥

Møt våren i en deilig kjole

Søt kjole fra Just Female med det nydelige wrap designet og maxilengde! En wrap-kjole gir en utrolig fin silhuett, og denne med prikkete mønster er jo bare et soleklart valg! Rysjer ved halsen gir det lille ekstra og som en bonus er Imogene kjolen laget av 100% resirkulerte materialer♥

Sjekk ut den flotte Maxikjolen!

Nydelig kjole♥

Møt våren i en deilig kjole

Superfin kjole i lekkert blomsterprint! Denne er like fin til en pyntet hverdagslook som til fest! Det tidløse blomstermønsteret gjør denne til en sikker vinner! V-hals, rysjer og elastiske mansjetter!

Se på den vakre kjolen her!

Økologisk Denimkjole med puffermer og åpen kant

Møt våren i en deilig kjole

Denne denimkjolen har en klassisk krage, knappelukkinger nede på framsiden, korte puffermer med 1 knappelukking på ermene, sømdetaljer, beltestropper med et avtakbart knytbårt bånd, 2 sidelommer, en rå linning og en minilengde

Sjekk ut denne trendy kjolen her!

Supersøt mønstret kjole

Møt våren i en deilig kjole

Vakker og trendy skjortekjole i vevd kvalitet. Kjolens skjørtdel har vakre volangdetaljer og et vakkert fall. Kom våren i møte i denne lyse beige kjolen.

Sjekk ut den vakre kjolen fra Happy Holly her!

Rød mønstret kjole, perfekt til både vår og sommer!

Møt våren i en deilig kjole

Feminin omslagskjole med vakre volanger. Noe lenger bak enn foran. Kjolen har en sprek rød farge som passer perfekt inn i vårens lysere tider. Kjolen har et nydelig mønster og en elegant V-hals.

Se nærmere på kjolen her!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer