Annonsørinnhold

Multijackpot i V75 på nyttårsaften!

2021 avsluttes med brask og bram, og du kan bli den heldige vinneren av vanvittige 83 millioner!

Multijackpot i V75 på nyttårsaften!
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nyttårsaften feirer vi ikke bare begynnelsen på et nytt år. Det er også den store finaledagen i V75 Julebonanza! Gjennom høsten har det blitt samlet opp en stor Multijackpot i Norge, Danmark og Sverige, og denne skal utløses på årets siste dag.

Årets siste V75-omgang går på Halmstad travbane i Sverige. Det ligger hele 140 millioner i den totale premiepotten, og skulle du være den eneste som har syv riktige V75-vinnere på én og samme kupong, kan du innkassere hele 83 millioner svenske kroner.* Det kan med andre ord bli en festlig avslutning på 2021 og en spennende inngang på det nye året!

Husk å spille før kl. 15.00.

Så lett er det å bli med på årets siste V75 Julebonanza med Stalltips

V75-millionærer til jul

Det er ikke uten grunn at V75 blir beskrevet som hestespillet med de store premiene. Nå før jul kunne fire V75-spillere glede seg over milliongevinst.

Lørdag 18.12 var det til slutt tre spillere som greide å finne frem til syv riktige V75-vinnerne på Bjerke. De fikk alle utbetalt mellom 2,2 og 2,5 millioner kroner*. Lørdag 27. november var det kun én spiller som løste V75-rebusen, og dermed utløste Jokperpotten på 10 millioner kroner. Spilleren vant til sammen 12 millioner kroner*!

Norsk Rikstoto tok en prat med én av spillerne som vant lørdag 18.12. Mannen i godt voksen alder fra Østlandet feiret gevinsten med en «seierssigar», selv om han ikke røyker til vanlig:

- Det blir en sigar ved spesielle anledninger, og denne gangen var det på sin plass. Jeg kan vel sies å være over gjennomsnittet interessert i trav, og følger godt med. Når fjerdevalget Legend Act tok seieren i siste løp, skjønte jeg at det kunne bli storutbetaling. At det skulle bli over to millioner var en veldig hyggelig overraskelse, avslutter en veldig glad vinner.

Kanskje blir det din tur til å feire i dag? Med Julebonanza trenger du nemlig ikke vente til lørdag. Du kan spille V75 og jakte på millionene hver eneste dag i romjulen!

Så lett er det å bli med på årets siste V75 Julebonanza

JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan du være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 325 millioner* i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no
JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan du være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 325 millioner* i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no Vis mer

Nei, du trenger ikke være ekspert på hestespill

Heldigvis trenger du ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Her kan du levere en Stalltips-kupong til dagens V75 Julebonanza

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Du kan også lese mer hos Hjelpelinjen.

Fakta om Julebonanza

Årets Julebonanza er den sjette på rad, og er et samarbeid mellom Sverige, Danmark og Norge. Siden landene spiller sammen, blir premiepottene ekstra store.

Fra lille julaften og fram til og med nyttårsaften, kan du spille V75 til hele åtte felles omganger i de tre nordiske landene.

Fra lørdag 11.desember til og med torsdag 30.desember har eventuelle Jackpot i internasjonale V75 omganger blitt avsatt i sin helhet til Multijackpot på Axevalla søndag 31. desember. Den totale premiepotten nå er på svimlende 140 millioer*!

Her kan du levere en Stalltips-kupong til årets siste Julebonanza

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer