Annonsørinnhold

Multijackpot i V75 på nyttårsaften

2022 avsluttes med brask og bram, og på årets siste dag man kan bli den heldige vinneren av cirka 46 millioner, uten å kunne noe om hest.

Multijackpot i V75 på nyttårsaften

Nyttårsaften feirer vi ikke bare begynnelsen på et nytt år. Det er også den store finaledagen i V75 Julebonanza. Gjennom høsten har det blitt samlet opp en stor Multijackpot i Norge, Danmark og Sverige, og denne skal utløses på årets siste dag.

SPILL JULEBONANZA MED STALLTIPS

Årets siste V75-omgang går på Axevalla travbane i Sverige. Det ligger hele 93 millioner i den totale premiepotten, og skulle man være den eneste som har syv riktige på én og samme kupong, kan man innkassere cirka 46 millioner svenske kroner.* Det kan med andre ord bli en festlig avslutning på 2022 og en spennende inngang på det nye året.

Spillefristen er kl. 15.00.

Her kan man spille på årets siste V75 Julebonanza med Stalltips

Man trenger ikke være ekspert på hestespill

Heldigvis trenger man ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort.

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

SPILL JULEBONANZA MED STALLTIPS

JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan man være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 300 millioner i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no
JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan man være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 300 millioner i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no Vis mer

V75 Julebonanza 2022:

Multijackpot i V75 på nyttårsaften

Nyttårsaften sender vi den største V75-rakketten til være. Siden 8. oktober til og med 3.desember har det blitt avsett 20 prosent av alle Jackpot i Internasjonal V75 til Multijackpot.

Fra 10. desember til og med 30.desember går eventuelle Jackpot fra internasjonale V75 omganger i sin helhet til Multijackpot på Axevalla nyttårsaften, 31. desember.

SPILL JULEBONANZA MED STALLTIPS

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Multijackpot i V75 på nyttårsaften

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer