Annonsørinnhold

Nå er de brettbare tredemøllene på tilbud

De geniale møllene er så lette at du kan trene hvor som helst – i stua hjemme, på kontoret eller på hytta.

Med en Walkingpad kan du gå deg en tur eller jogge mens du ser på TV eller jobber. Nå er de første modellene på tilbud.
Med en Walkingpad kan du gå deg en tur eller jogge mens du ser på TV eller jobber. Nå er de første modellene på tilbud. Vis mer

Oppdatering søndag 8. august: Modellen Walkingpad A1 er nå utsolgt, men det er fortsatt mulig å bestille R1 Pro. Tilbudet varer ut dagen.

For et par år siden ble det lansert en helt ny type tredemøller som har revolusjonert markedet for hjemmetrening. De såkalte Walkingpadene er lette og tynne og kan brettes sammen, noe som gjør at de enkelte kan stues vekk når de ikke er i bruk.

Det er også enkelt å frakte møllene til jobbkontoret eller på hytta, slik at du kan trene akkurat når det måtte passe deg. Hva med å gå deg en tur eller ta en lett jogg mens du jobber eller ser TV? En genial måte å forbrenne kalorier på!

Se alle Walkingpads her

Bjørn Andersen og kona bruker WalkingPad A1 flittig hjemme i huset i Son. Denne modellen passer best hvis du trenger et gåbånd hjemme.
Bjørn Andersen og kona bruker WalkingPad A1 flittig hjemme i huset i Son. Denne modellen passer best hvis du trenger et gåbånd hjemme. Vis mer

Nye modeller - de eldre er på tilbud i helgen
I juli i år kom tre nye versjoner av Walking på det norske markedet. Nettbutikken Mystuff, som har enerett på Walkingpad i Norge, har derfor satt ned prisen på de to originale modellene på den nye salgskampanjen Back to work. Tilbudene gjelder ut søndag 8. august.

Walkingpad A1 koster nå kun 4990 kroner, mens modellen R1 Pro, som har høyere toppfart enn A1, koster bare 6990 kroner. Du sparer hele 3000 kroner på de to versjonene - og begge er rekordbillige.

R1 Pro har høyere toppfart enn A1, men også denne modellen kan enkelt stues vekk når den ikke er i bruk.
R1 Pro har høyere toppfart enn A1, men også denne modellen kan enkelt stues vekk når den ikke er i bruk. Vis mer

Verksted i Norge og gratis frakt
Mystuff har verksted i Norge og skaffer reservedeler til Walkingpad dersom det skulle bli behov for reparasjoner. Det er gratis frakt for alle varer over 1000 kroner.

Her kan du lese mer om A1 og bestille ditt eksemplar. Les mer om R1 Pro og bestill her. De nye modellene R2 og K12 og K15 (allerede utsolgt) finner du her.

Flere spennende tilbud hos Mystuff
Det er ikke bare Walkingpad du får til supre priser på Back to work-salget. Her er to produkter til du bør sjekke ut:

Sammenleggbare badekar – spar 500 kroner

De sammenleggbare badekarene tar minimalt med plass når de ikke er i bruk.
De sammenleggbare badekarene tar minimalt med plass når de ikke er i bruk. Vis mer

Disse badebaljene for voksne er perfekte for alle som ikke har plass til badekar hjemme. Kan også tas med på hytta! Les mer og bestill på tilbud her.

Punkteringsfrie elsparkesykler – spar opptil 1500 kroner

Nå er de brettbare tredemøllene på tilbud

Sjekk modellene på tilbud her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer