ANNONSØRINNHOLD

KJAPT OG GODT: TORO Fersk Grønnsakspasta med rotgrønnsaker er fint å ha hjemme når du ikke rakk butikken før middag - og vil ha en rett med grønnsaker. 
KJAPT OG GODT: TORO Fersk Grønnsakspasta med rotgrønnsaker er fint å ha hjemme når du ikke rakk butikken før middag - og vil ha en rett med grønnsaker. Vis mer

Nå får du pasta med rotgrønnsaker

Pasta med 40 % grønnsaker er perfekt å ha hjemme nå som de travle hverdagene er her. 

Nå som ferien er over, er det travle hverdager med jobb, skole, henting i barnehager og trening som plutselig gjelder.

Overgangen kan være brå for de fleste, ikke minst når det gjelder rutinene med hva som skal handles inn til middag. Det fine med TORO Fersk Grønnsakspasta er at selv om du skulle glemme å handle inn grønnsaker i butikken, må du ikke nødvendigvis snu i døra hjemme.

Nå har TORO kommet med en helt ny grønnsakspasta med 40 % rotgrønnsaker, som du for eksempel kan bruke i retten grønnsakspasta med kylling, en kjapp og velsmakende hverdagsrett for fire som hele familien vil sette pris.

Slik lager du den

  1. Start med kylling: Krydre og stek kyllingfileter raskt i panne på begge sider. Etterstekes i ovn som angitt. La filetene hvile litt før servering. Dryss finhakkede urter og -chili over og skjær filetene i skiver.
  2. Damp noen brokkolitopper og bland sammen med pastaen. Varm noen valnøtter i en tørr panne, drypp litt honning over og fordel dem på tallerkener. Kvern litt pepper over.
  3. Kok TORO Fersk GrønnsakPasta etter anvisning på pakken. Drypp gjerne litt god olivenolje over før servering.
Nå får du pasta med rotgrønnsaker

PS: Litt mat igjen etter middag? Fyll en liten matboks med rester og tilsett salat i tillegg, pakk inn gaffel og dermed har du en smakebit klar for neste dag.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.