Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Nå får du strøm ut september for 500 kroner

I juni var det rekordlav pris på strøm og mandag så vi for første gang i historien negative priser på strøm i Norge. Det går fra den ene prisrekorden til den andre og nå kan norske forbrukere få ubegrenset med strøm ut september for bare 500 kroner.

Det ligger an til de laveste maiprisene på strøm på 20 år. De siste dagene har vi sett eksempler på priser som er lavere enn vi noen gang har hatt på det norske markedet. Det er forhold både på tilbuds- og etterspørselssiden som gjør dette, og det er masse snø i fjellene som snart blir vann og skaper enda mer billig og fornybar strøm. Nå er det full priskrig blant et fåtall strømleverandører mens de fleste strømleverandørene kjører som normalt.

Her får du tilbudet

Strøm i hele sommer for 500 kroner

– Vi feirer denne situasjonen med et knalltilbud til norske forbrukere, sier Bjørn Arctander, markedsdirektør i Agva Kraft.

– Uavhengig av om du bor i en liten leilighet eller har en stor villa får du nå den strømmen du trenger ut september for 500 kroner. Dette gjelder alle private kunder, eneste begrensningen er at det ikke skal kunne brukes i næring.

– Alle ønsker vel mer romslighet i økonomien. Det kan man få ved å ta enkle grep. Uten å gi avkall på noe, men bare bruke et halvt minutt på å bytte leverandør, kan man spare mye, sier han. Og det er nok mange som ønsker å ha litt mer å rute med til andre ting enn strøm i sommer.

En god pris som varer lenge

Hvis du bytter til denne avtalen får du altså strøm for 500 kroner for hele perioden fra oppstart til ut september. Etter kampanjeperioden følger du markedsprisen på strøm, og det er ingen som helst bindingstid.

– Vi får et stort tilfang av nye kunder for tiden, sier markedsdirektør Bjørn Arctander i Agva Kraft, og legger til at avtalen ikke har noen som helst form for binding verken i eller etter den sponsede perioden.

Enkelt å bytte

– Nå trenger du bare mobilnummer og e-postadresse for å skifte strømleverandør. Det betyr i praksis at du kan gjøre det mens du sitter på bussen eller trikken. Du trenger ikke engang å vite hvor strømmåleren din er, og prosessen tar under ett minutt, forklarer han.

Rimelig strategi

Det kan være vanskelig å holde oversikt over tusenvis av avtaler fra over hundre strømselskaper, og fort gjort å glemme hvor enkelt det er å spare.

– Det er en uttalt strategi fra oss i Agva å være billig. Noen ganger kan dette føre til at vi går med tap i kampanjeperioder, og det er prisen vi må betale for å være en solid lavprisaktør på det norske markedet. Vi kan ikke absolutt alltid være billigst på alt, men du vil svært ofte se oss på toppen av strømprisbarometrene, sier markedsdirektør Arctander.

Trykk her for å få strøm i hele sommer for 500 kroner

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.