Annonsørinnhold

NÅ: Rekordlav pris på den populære romaskinen

Akkurat nå kan du gjøre et sjeldent godt kupp på den svært populære romaskinen, som også trolig er verdens minste.

Infico E2 romaskin er på kort tid blitt svært ettertraktet. Maskinen veier kun 28 kg, og er samtidig meget kraftig og stødig.
Infico E2 romaskin er på kort tid blitt svært ettertraktet. Maskinen veier kun 28 kg, og er samtidig meget kraftig og stødig. Vis mer

For å rydde plass til høstens nyheter har Mystuff.no satt i gang en meget god kampanje hvor de tømmer lageret for flere av deres mest solgte produkter.

På lagersalget kan du blant annet finne den svært populære romaskinen. En romaskin er noe av det beste som finnes av treningsapparater da du får knallbra kondisjonstrening samtidig som du trener det meste av kroppen.

Lengre ned i saken finner du flere av deres bestselgere til rekordlave priser.

Se også: Den geniale tredemøllen som er best i test

Rekordlav pris på Infico E2

NÅ: Rekordlav pris på den populære romaskinen

Endelig er oppfølgeren til bestselgeren her. Infico E2 er svært imponerende, tross sin lave vekt på kun 28 kg. Det er kanskje derfor den er en av Norges mest solgte. Den har en solid og stødig ramme, 6 ulike motstandsnivåer, et godt display og lavt støynivå. Det beste av alt er romaskinen enkelt kan gjemmes bort under sengen eller opp langs veggen. Nå får du den til kun 5249 kr, som er rekordbillig.

PerformanceGun Impact

NÅ: Rekordlav pris på den populære romaskinen

Mange opplever at kroppen blir mer stiv og vond når temperaturen synker. Da er denne massasjepistolen genial å ha. Kvaliteten på pistolen så god at fysioterapeuter og kiropraktorer benytter den i sin behandling. Nå er den nedsatt til kun 1490 kr. Det finnes også en enda kraftigere versjon som også er på salg.

Proscenic T21 - Airfryer

NÅ: Rekordlav pris på den populære romaskinen

Har du enda ikke skaffet deg en Airfryer, så er det kanskje på tide nå. Produktet har over 5000 5-stjerner i sine anmeldelser på Amazon, og har for mange blitt en favoritt på kjøkkenet. Teknologien gjør at man bruker mye mindre fett og olje enn ved tradisjonell frityrkoking. Nå er den nedsatt til kun 990 kr.

Infico justerbar kettlebell

NÅ: Rekordlav pris på den populære romaskinen

Ønsker du å trene hjemmefra, men mangler plass? Da er denne justerbare kettlebellen et godt valg. Her kan du nemlig justere vektskivene etter formen, eller øke etter progresjonen du har fra treningen. Nå er den nedsatt til kun 990 kr.

Kello Bålpanne Classic

NÅ: Rekordlav pris på den populære romaskinen

En båplanne er genialt å ha for å samles til en trivelig stund ute, uansett om det er hjemme eller på hytta. Bålpannen er stabil, selv på ujevnt underlagt og den har en justerbar høyde. Nå bør du slå til, for bålpannen er satt ned til kun 790 kr.

Kello Bordpeis Limo

NÅ: Rekordlav pris på den populære romaskinen

Gå høsten i møte med hygelige kvelder ute med Kello Bordpeis Limo. Med denne populære bordpeisen kan du kose deg med levende flammer gjennom hele sesongen uten sot, lukt eller røyk. Du finner også en mindre versjon her. Bordpeisen veier kun 3kg og kan enkelt flyttes på. Nå er den nedsatt til kun 690 kr.

Se også flere av de mest solgte produktene hos Coolstuff eller se resten av utvalget fra lagersalget hos Mystuff.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer