Annonsørinnhold

Nå skal det avgjøres - Slik ser du Bodø/Glimt mot Dinamo Zagreb

I kveld spilles det avgjørende returoppgjøret mellom Bodø/Glimt og Dinamo Zagreb. Unngår Glimt tap så skrives det norsk fotballhistorie. Vi viser deg hvordan du se den spennende kampen gratis.

Dersom Glimt tar seg videre til gruppespillet i CL, så blir kvelden resultat historisk. Kun ved å kvalifisere seg så anslåes det at laget tjener i overkant av 200 millioner.
Dersom Glimt tar seg videre til gruppespillet i CL, så blir kvelden resultat historisk. Kun ved å kvalifisere seg så anslåes det at laget tjener i overkant av 200 millioner. Vis mer

Spenningen er intens når Bodø/Glimt igjen skal møte Dinamo Zagreb i returoppgjøret til Champions League-kvalifisering. Til tross for 1-0 seier i forrige kamp så ikke bodøværingene ut til å dra på smilebåndet. Seieren kostet kanskje mer enn det smakte etter et defensivt spill av Dinamo, og Glimt frykter en svært jevn kamp i Zagreb.

Det står om alt for Bodø/Glimt, og i kveld skal det altså avgjøres. Dersom Glimt skal klare å realisere drømmen om Champions League, så må de holde hodet iskaldt.

Se kampen her

Se også: Her får du tak i Premier League-draktene for 2022/23

Se kampen uten kostnad
Dersom du ikke har tilgang til kampen i ditt TV-abonnement, så har vi et godt tips: Kampen kan du se på TV 2 Play, som er inkludert i Strim sine pakker. De første sju dagene er kostnadsfrie, så du kan teste ut om Strim er noe for deg før du eventuelt blir betalende kunde.

Prøv Strim gratis i 7 dager

All sport samlet på et sted
Strim har et enormt sportstilbud, og ved å velge Sport Basis gratis i syv dager får du ikke bare tilgang til Champions League, men også Europa League, spansk La Liga, tysk Bundesliga, vintersport, Formel 1 og 2, tennis, NFL og mye annet spennende innhold.

Ønsker du Premier League kan du få tilgang til det også, Strim spanderer verdens største fotballiga på deg i 28 dager hvis du er abonnent på Strim Mye-pakken til 449 kr.

Nå skal det avgjøres - Slik ser du Bodø/Glimt mot Dinamo Zagreb

Se de mest populære seriene og filmene
Strim er en norske strømmetjeneste som har samlet mange av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Som Strim-abonnent får du ikke bare tilgang til masse spennende sport, men også noen av de største seriene og filmene.

Nye HBO Max er en av fem strømmetjenester som er inkludert i abonnementet. Der finner du superpopulære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

Den nye seriefavoritten House of The Dragon kan du også strømme via Strim og HBO Max nå.

Som Strim-abonnent kan du strømme House Of The Dragon på HBO Max.
Som Strim-abonnent kan du strømme House Of The Dragon på HBO Max. Vis mer

Den nye seriefavoritten House of The Dragon kan du også strømme via Strim og HBO Max nå.

Prøv Strim gratis i 7 dager

Dette får du hos Strim:

  • HBO Max
  • Viaplay
  • Paramount+
  • TV 2 Play
  • Nordisk Film+
  • TV 2 Sport 1 og 2
  • 4 sportskanaler fra Viaplay
  • 33 andre TV-kanaler.

Prøv Strim gratis i 7 dager

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer