Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Nordax Bank

Nisjebanken Nordax Bank tilbyr gunstige inn- og utlån i fire forskjellige land. Søker du forbrukslån gjennom Axo Finans, kan banken være en av de som vurderer din søknad.

check icon

Det er helt uforpliktende

check icon

Det koster deg ingenting

check icon

Du får det beste tilbudet

Søk lån hos Nordax bank og 19 andre banker med en søknad.

Søknaden vurderes av 20 banker, slik at du får det beste tilbudet.

Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256En av Nordens ledende nisjebanker

Nordax Bank er en ledende nisjebank på det nordiske markedet, og tilbyr konkurransedyktige inn- og utlån til sine 190 000 kunder i Finland, Sverige, Norge og Tyskland.

Banken ble etablert i 2003 av fem erfarne entreprenører som tidligere jobbet innen kredittgiving. De har sitt hovedkontor i Stockholm og er under tilsyn av den svenske Finansinspektionen, noe som gjør at de omfattes av den statlige innsettingsgarantien.

Ansvarsfull utlånspraksis

Personlig service og kundeengasjement er bankens viktigste drivkrefter, og de har et mål om å hjelpe sine kunder med å ta bevisste økonomiske valg. De har også fokus på å ha en ansvarsfull utlånspraksis, derfor tilbyr de gode lånevilkår og rimelige betingelser - et lån du kan leve med.

Forbrukslån, refinansieringslån, finansiering, boliglån og sparekonto er noen av produktene banken tilbyr sine kunder.

Nordax bank tilbyr forbrukslån og refinansiering til privatkunder. Søk lån gjennom Axo Finans.
Nordax bank tilbyr forbrukslån og refinansiering til privatkunder. Søk lån gjennom Axo Finans. Vis mer

Axo Finans og Nordax Bank

Banken samarbeider med finansagenten Axo Finans, som er en av landets største i sin bransje. Finansagenten samarbeider med noen av Nordens største banker og utlånere, og er opptatt av trygghet og kvalitet når det kommer til sine partnere.

Konkurransedyktige tilbud fra flere banker

Når du søker lån via Axo Finans, blir din søknad formidlet videre til flere forskjellige banker og långivere. Konkurransen mellom dem gjør at de presser prisene så langt ned som mulig, slik at du får et gunstig lånetilbud.

Det beste tilbudet blir presentert for deg av Axo Finans. Du har 30 dager på å bestemme deg og tilbudet er ikke bindende. Tjenesten er også kostnadsfri for deg som kunde.

Kunden er godt tatt vare på

Om du ender med å signere en avtale, vil banken du takker ja til et lånetilbud hos ta over kundeforholdet. Axo Finans er likevel opptatt av å ta vare på sine kunder og er alltid tilgjengelig dersom du lurer på noe eller ønsker å søke om et nytt lån.

Få oversikt over egen økonomi

Før du søker lån er det viktig å få oversikt over egen økonomi. Hvordan ser dine månedlige inntekter og utgifter ut?

Det første man bør gjøre er å sette opp et realistisk budsjett for å få kontroll på hva du har råd til. Ta en ærlig prat med deg selv og se om du har råd til enda en månedlig utgift. Er det noe du kan gjøre for å spare penger hver måned?

Et annet godt råd er å prøve en forbrukslån kalkulator. Her kan du teste hvordan utgiftene på lånet du ønsker å ta opp kommer til å se ut. For mellom lav, middels eller høy rente for å få en mest mulig realistisk oversikt. Husk at oversikten kun gir deg et estimat. Endelig lånerente blir presentert med et lånetilbud.

Søk forbrukslån eller refinansiering via Axo Finans i dag, og Nordax Bank kan være en av utlånerne som gir deg et tilbud. Ta kontakt dersom du har spørsmål om tjenesten.

Andre nyttige artikler:

Svea Finans

Ikano bank

Kraft bank

BRAbank