Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Nordea Direct

Gjensidige Bank har blitt til Nordea Direct og har fremdeles de samme gode tilbudene. Søk lån hos Axo Finans i dag, så er det kanskje de som vurderer din søknad.

Gjensidige Bank ble Nordea Direct

Nordea Direct så dagens lys 27. februar 2020, men banken som tidligere het Gjensidige Bank ble en del av Nordea allerede 1. januar 2019. Banktilbudet er separat fra Nordea.

Banken skal fortsette å tilby den gode servicen de alltid har hatt, samt nett- og mobilløsningene de hadde som Gjensidige Bank.

check icon

Det er helt uforpliktende

check icon

Det koster deg ingenting

check icon

Du får det beste tilbudet

Søk lån hos Nordea Direct og 19 andre banker med en søknad.

Søknaden vurderes av 20 banker, slik at du får det beste tilbudet.

Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256Dette tilbyr de

Banken tilbyr flere forskjellige bankprodukter, som lån, debit og kredit, fond og sparekonto.

Av lån tilbyr de både med og uten sikkerhet: Boliglån, boliglån for unge, fastrentelån, billån og forbrukslån er blant produktene du finner i deres sortiment. Du kan låne uten sikkerhet opptil 500 000 kroner, enten det er til refinansiering eller forbruk.

Nordea Direct har flere forskjellige typer kort å velge mellom, alt etter hva som passer din økonomi best. Banken tilbyr debitkort til både voksne og til barn og ungdom mellom 8 og 12 år. Du kan også få opptil 100 000 kroner i kreditt og 45 rentefrie dager.

Videre har de flere sparemuligheter hos banken, som tilbyr blant annet høyrentekonto for langsiktig sparing, BSU - boligsparing for unge, sparekonto med god rente og ubegrenset antall kostnadsfrie uttak og formuekonto med god innskuddsrente.

Nordea Direct tilbyr kredittkort og lån uten sikkerhet. Søk lån gjennom Axo Finans.
Nordea Direct tilbyr kredittkort og lån uten sikkerhet. Søk lån gjennom Axo Finans. Vis mer

Søke lån? Axo Finans gjør jobben for deg

Det er flere fordeler med å bruke en finansagent når du skal søke forbrukslån eller refinansiering - du sparer både tid, krefter og viktigst av alt, penger.

Du kan søke om lånebeløp på mellom 20 000 og 500 000 kroner og få opptil 15 års nedbetalingstid. Søknaden din mottas av Axo Finans og formidles videre til deres 20 samarbeidspartnere.

Konkurranse mellom bankene

Bankene, som er noen av de beste i Norden, vurderer din søknad og kommer tilbake med et individuelt tilbud basert på din personlige økonomi. Konkurransen mellom bankene gjør at tilbyderne strekker seg lenger for å gi deg et godt tilbud.

Axo Finans legger deretter frem det mest gunstige tilbudet for deg, et tilbud som er fullstendig uforpliktende og som du har 30 dager på å bestemme deg for å takke ja til eller ikke.

Formidlingstjenesten til Axo Finans er kostnadsfritt for deg som kunde, da det er banken du eventuelt gjør avtale med som dekker kostnadene for formidlingen. Dersom du takker ja til et tilbud, går kundeforholdet over til den gjeldende banken. Axo Finans står likevel klar til å hjelpe sine kunder selv om kundeforholdet er avsluttet.

Gode tilbakemeldinger fra kunder

Axo Finans har som mål å gi sine kunder den beste kundeopplevelsen når de skal søke usikret lån og at prosessen skal oppleves som smidig. De samarbeider derfor kun med banker som har de samme verdiene som dem.

Dette har resultert i mange fornøyde kunder, som gjennom TrustPilot gir finansagenten svært gode tilbakemeldinger, spesielt når det kommer til servicen og deres imøtekommende medarbeidere.

Nordea Direct, tidligere Gjensidige Bank, er en av de mange ledende bankene som samarbeider med Axo Finans. Søk lån i dag og få et av markedets beste tilbud.

Andre nyttige artikler:

Svea Finans

Ikano bank

Kraft bank

BRAbank

Refinansiere smålån

Vi sammenligner disse bankene for deg