ANNONSØRINNHOLD

Nordmenn vil gjerne reise på tur med bestefar

9 av 10 nordmenn vil gjerne reise på tur med familiemedlemmer fra andre generasjoner.

En fersk undersøkelse, gjennomført av Respons Analyse på vegne av Norwegian, viser at nordmenn er svært positive til å reise på tvers av generasjonene.

9 av 10 svarer ja på spørsmål om de kunne tenke seg å ta med seg familiemedlemmer fra en annen generasjon, for eksempel foreldre, besteforeldre, barn og barnebarn, på reise.

Er du en av dem? Norwegian søker nå tre generasjoner fra samme familie, som har lyst til å reise og oppleve verden – sammen. Det er duket for den store Generasjonsreisen!

SKAPER MINNER: En tur til Florida, her ved South Beach i Miami, vil ikke glemmes med det første.
SKAPER MINNER: En tur til Florida, her ved South Beach i Miami, vil ikke glemmes med det første. Vis mer

Sender familie på tur

Norwegian er på jakt etter dere som har gode minner dere vil gjenskape eller nye opplevelser dere vil dele med to andre i familien. Hver av de tre reisende får velge en destinasjon som betyr noe spesielt for den enkelte.

Turene vil bli en del av reiseprogrammet Generasjonsreisen og filmes av et hyggelig filmcrew.

Høres det ut som noe for dere? Les mer om vilkårene! Du kan melde deg på her. Fristen er 17. september.

Unge og eldre er interesserte i det samme

Det er mye som tyder på at ulike generasjoner kan få mye ut av å reise sammen. På tvers av aldersgruppene er vi nemlig opptatt av mye av det samme når vi reiser. Det å oppleve nye steder, nyte god mat og drikke og ha kvalitetstid med familie og venner er det vi anser som desidert viktigst på ferie, uansett alder.

Undersøkelsen viser også at spesielt de yngste og de eldste muligens har mer til felles enn de tror. En fjerdedel av de yngste (mellom 18 og 24 år) svarer nemlig at kulturopplevelser er viktigst når de skal på ferie. Det svarer også over en tredjedel av de som er over 55 år.

KULTURBY: Bilbao er hjem til det verdenskjente Guggenheim-museet. Store deler av museet er kledd i titan.
KULTURBY: Bilbao er hjem til det verdenskjente Guggenheim-museet. Store deler av museet er kledd i titan. Vis mer

Aldersgruppen i midten, derimot, er mindre interesserte i kulturopplevelser enn de andre. Kun 1 av 10 av de mellom 35 og 44 år svarer at dette er viktigst for dem. Til gjengjeld er denne gruppen mer interessert i strandferier enn de andre.

Så kanskje barnebarn og besteforeldre bør alliere seg og ta med seg strandløven i midten til Guggenheim-museet i Bilbao?

Eller kanskje det er andre steder du ønsker å dele med andre generasjoner i familien din?

Les mer om Generasjonsreisen og meld deg på her!

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.