Annonsørinnhold

Norges billigste mobilabonnement

Leter du etter Norges billigste mobilabonnement? Her får du mobilabonnement fra 19 kr per mnd.

Norges billigste mobilabonnement

Nykommeren PlussMobil har på kort tid etablert seg som en favoritt blant utfordrerne i mobilbransjen. Ikke så rart kanskje når man ser på hva de kan tilby.

Spør man hva som er viktig når man skal velge mobilabonnement får man selvsagt til svar at lav pris og god dekning er viktig. Dette har PlussMobil selvsagt på plass, men i tillegg får du gratis abonnement på Dagbladet Pluss, Elbil24 og en rekke andre blader og magasiner.

Sjekker du prissammenligningssider så vil du se at PlussMobil har landets billigste mobilabonnement for de som ikke trenger data inkludert, og er billigst på Norges kanksje mest populære abonnement, nemlig 3GB data inkludert.

I tillegg er PlussMobil helt i tetsjiktet på alle andre abonnementstyper, og tatt i betrakting alt innholdet du får tilgang til med blader og plussabonnementer, så skal det godt gjøres å finne en bedre mobildeal enn hva PlussMobil kan tilby nå.

Billig mobilabonnement PlussMobil 1 GB kun 119 kr

Billig mobilabonnement PlussMobil 3 GB kun 189 kr

Billig mobilabonnement PlussMobil 5 GB kun 229 kr

Billig mobilabonnement PlussMobil 10 GB kun 279 kr

Billig mobilabonnement PlussMobil 15 GB kun 299 kr

Billig mobilabonnement PlussMobil 30 GB kun 349 kr

Billig mobilabonnement PlussMobil 0 GB kun 19 kr

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer