Annonsørinnhold

Norsk hudpleiesuksess gjør det stort i utlandet

Kollagentilskuddet fra Oslo Skin Lab får stadig flere trofaste tilhengere her til lands – og nå kommer resten av verden etter.

GRÜNDER: Cecilie Nordstrøm står bak Oslo Skin Lab. Hun slår et slag for at vi skal investere i vår egen hud og kropp.
GRÜNDER: Cecilie Nordstrøm står bak Oslo Skin Lab. Hun slår et slag for at vi skal investere i vår egen hud og kropp. Vis mer

Gründer Cecilie Nordstrøm har helt siden oppstarten for fire år siden hatt klokkertro på det norske produktet. Utover resultatene kollagenpulveret kan vise til på målt rynkedybde, er det Oslo Skin Labs helhetlige tankegang som appellerer til kunder i inn- og utland, i følge Nordstrøm.

Ideen om at skjønnhet faktisk starter innenfra har for alvor slått rot de siste årene, men er ikke noe nytt for kvinnen bak Oslo Skin Lab.

Norsk hudpleiesuksess gjør det stort i utlandet
– Både kundene og bransjen forøvrig har etterhvert fått et økt fokus på effekten man kan oppnå av det man inntar, ikke bare det man smører på huden. Å investere i sin egen kropp og hud er jo nettopp det som er grunntanken vår, sier Nordstrøm.

Merket stor forskjell

Kollagenpulveret som benyttes i The Solution har vært gjennom flere studier som viser at daglig inntak kan redusere målt rynkedybde og bidra til at huden blir fastere og mer spenstig. Pulveret smaker lite, og kan blandes ut i valgfri mat eller drikke når som helst på døgnet.

MERKET FORSKJELL: Silvany Bricen er blant de mange som sverger til kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab.
MERKET FORSKJELL: Silvany Bricen er blant de mange som sverger til kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab. Vis mer

Blogger og skjønnhetsprofil Silvany Bricen (47) forteller at hun lenge hadde hørt om kollagenpulver da hun testet det for første gang i fjor. Hun følte at huden hadde tapt elastisitet og fått flere linjer etter to barnefødsler de siste tre årene. Før hun startet med pulveret tok hun en hudscanning hos en uavhengig hudpleieklinikk. Etter noen måneder scannet hun huden på nytt for å se om det hadde hatt effekt.

– Scanningen viste gode resultater etter fire måneder, og jeg fikk bekreftet det jeg trodde om The Solution. Huden ble merkbart fastere, og resultatet viste en målbar forbedret hudoverflate, sier hun.

Interesse fra utlandet

The Solution Anti-wrinkle collagen er allerede i salg i hele Skandinavia, Nederland, Tsjekkia og Slovakia, og ble nominert til årets produkt i kategorien «Inner Beauty» i Danish Beauty Awards 2019 og til årets beste hudpleiemerke i Costume Awards 2020. Nå vil resten av verden ha tak i hemmeligheten bak de nordiske skjønnhetsrutinene, blant annet USA.

MANGE TAR KONTAKT: Gründer Cecilie Norstrøm forteller om stor pågang av interesserte fra utlandet.
MANGE TAR KONTAKT: Gründer Cecilie Norstrøm forteller om stor pågang av interesserte fra utlandet. Vis mer

– Vi blir nesten daglig kontaktet av mennesker utenfor Norge som ønsker å teste kollagenpulveret vårt. Som norsk gründer er jeg selvfølgelig svært stolt over å ha vært med på å skape et produkt som er ettertraktet i utlandet, sier Nordstrøm.

Forebygging versus reparasjon

Hittil har flertallet av kundene vært over 40 år, men Oslo Skin Lab får stadig tilbakemeldinger også fra yngre kunder.

– På samme måte som den yngre målgruppen har blitt flinkere til å bruke solkrem for å hindre skader på huden, får vi meldinger om at flere velger å starte med kollagenpulveret vårt for å forebygge. Mange er opptatt av å ha et sunt kosthold, og tar godt vare på kroppen sin. De unge er rett og slett bevisste på at livsstilen deres har innvirkning på huden, sier Nordstrøm.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer