Annonsørinnhold

Norsk skjønnhetsprodukt elsket verden over

Fem år er gått siden Oslo Skin Lab lanserte det prisbelønnede The Solution Beauty Collagen, som har gjort stor suksess i 10 land. – Det er utrolig gøy å se at produktet vårt får internasjonal oppmerksomhet, sier grunnlegger Cecilie Nordstrøm.

Norsk skjønnhetsprodukt elsket verden over

Ønske om å ta vare på huden sin og være den beste versjonen av seg selv stopper ikke ved landegrensene. Kollagenpulveret The Solution har vært i stor vekst de siste årene, også i utlandet. Tilskuddet er helt naturlig, uten smak og inntas daglig gjennom mat eller drikke.

– Jeg hadde troen på at dette produktet kunne være det vi lette etter når det gjelder å pleie huden innenfra. Fordi vi jobber med helse er vi svært strenge på kravet til dokumentasjon som skal ligge til grunn, forteller gründer Cecilie Nordstrøm.

PRØV THE SOLUTION TIL HALV PRIS

INTERNASJONAL OPPMERKSOMHET: Gründer Cecilie Nordstrøm forteller at Oslo Skin Lab gjør det stort i utlandet
INTERNASJONAL OPPMERKSOMHET: Gründer Cecilie Nordstrøm forteller at Oslo Skin Lab gjør det stort i utlandet Vis mer

Prisdryss og nominasjoner

The Solution har i løpet av fem år vært nominert til og vunnet mange priser utdelt av merker som Harper's Bazaar, Vogue og Costume. Det er heller ikke uten grunn, da produktet har vært gjennom flere studier som beviser effekten. I tillegg har Oslo Skin Lab invitert testpersoner i alle aldre med forskjellige utgangspunkt for å scanne huden sin før og etter – med imponerende resultater.

– Vi er veldig stolte over prisene vi har vunnet. Det viser at vårt kollagentilskudd holder det den lover og er godt kjent i markedet, sier Cecilie.

ENKEL RUTINE: Kollagenpulveret kommer i doserte poser som gjør det enkelt å implementere det i hverdagsrutinen
ENKEL RUTINE: Kollagenpulveret kommer i doserte poser som gjør det enkelt å implementere det i hverdagsrutinen Vis mer

Internasjonal suksess

Oslo Skin Lab har de siste årene gjort det stort i utlandet. En av mange utenlandske kunder er Tina (51) fra Danmark. Hun har vært medlem siden 2018, har i mange år slitt med både acne og urenheter.

TROFAST KUNDE: Tina har brukt The Solution helt siden 2018
TROFAST KUNDE: Tina har brukt The Solution helt siden 2018 Vis mer

– Jeg har strevd med såkalt problemhud siden ungdomstiden, så jeg kjenner godt til hvor mye det betyr for selvtilliten å ha en fin hud, sier Tina.

Hun forteller at hun ikke har noe imot å bli eldre, men at hun vil gjerne være den beste utgaven av seg selv. Selv har hun merket stor effekt på kroppen etter at hun startet på The Solution.

– Først og fremst er huden ved øynene og over leppen blitt merkbart glattere. Ikke bare er huden i ansiktet blitt mykere, jeg kjenner forskjell på hele kroppen!

FÅ 50% RABATT PÅ THE SOLUTION

For alle aldre

Italienske mor og datter Elena (58) og Connie (29) har begge opplevd gode resultater siden de innførte The Solution i sin daglige rutine. Elena forteller at hun nettopp har startet på sin fjerde måned, og allerede kjenner merkbar forskjell på huden.

– I mine yngre dager var det veldig trendy å være solbrun. Jeg innser nå at huden min hadde vært betraktelig bedre dersom jeg hadde vært forsiktig tidligere, men The Solution hjelper meg med dette i dag, sier Elena.

SER RESULTATER: Connie og Elena er strålende fornøyde over effekten til The Solution
SER RESULTATER: Connie og Elena er strålende fornøyde over effekten til The Solution Vis mer

Datteren Connie ble imponert over morens resultater, og da hun ble fortalt at The Solution også passer for yngre som ønsker å forebygge rynker og cellulitter, bestemte hun seg for å begynne hun også.

– Jeg kjente kollagen som et protein som finnes i mange matvarer, men så oppdaget jeg at kostholdet alene ikke er nok til å dekke de daglige behovene. Med The Solution kan jeg enkelt inkludere det i frokosten min – best av alt er at det kan blandes i alt!

SPESIALTILBUD: 50% RABATT NÅ

Dokumentert effekt

Også i Nederland har The Solution blitt et populært hudpleieprodukt de siste årene. Den nederlandske TV-profilen Renate Gerschtanowitz (42) er strålende fornøyd med resultatene sine etter at hun fikk The Solution innført i sin daglige rutine.

STOLT AMBASSADØR: Renate har blitt en del av Oslo Skin Lab-familien og er nå en av deres stolte ambassadører
STOLT AMBASSADØR: Renate har blitt en del av Oslo Skin Lab-familien og er nå en av deres stolte ambassadører Vis mer

Før hun begynte fikk hun huden sin scannet ved en uavhengig hudpleieklinikk. Resultatene overrasket henne positivt – nemlig en reduksjon i rynkedybde på 59%! Renate er spesielt fornøyd med at produktet er smaksnøytralt, luktfritt, og kan enkelt blandes ut i kaffen eller vannglasset i en hektisk hverdag.

– Det er helt nytt for meg å jobbe med huden fra innsiden, men etter resultatene å dømme er The Solution definitivt noe jeg skal fortsette med.

KLIKK HER FOR Å PRØVE THE SOLUTION TIL HALV PRIS

Norsk skjønnhetsprodukt elsket verden over

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer