Annonsørinnhold

Tyrilin Terrassebeis:

Nye, vakre farger i Tyrilin Terrassebeis

Nå kan du velge mellom 12 vakre nyanser i en fargepalett som harmonerer med våre mest populære beisfarger til fasaden. Tyrilin Terrassebeis er spesialutviklet for å takle utfordringene som det norske været byr på.

Nye, vakre farger i Tyrilin Terrassebeis

Usikker på hvilke fargekombinasjoner som du skal velge for å gjøre det beste ut av terrasse og fasade?

En kombinasjon som vi vet gir et vellykket resultat, er å la terrassebeis gå ton-i-ton med beisfargen på hus- eller hytteveggen. Det gir et sømløst og komplett utseende som gjør at terrasse og fasade føles som en helhet.

Med Tyrilin Terrassebeis kan du nå velge mellom 12 flotte og tidsriktige farger. Alle er valgt ut for å komplettere de mest etterspurte nyansene til Tyrilin Matt Beis og Tyrilin Tjærebeis, og passer like godt til både hus og hytte.

PERFEKT MATCH: Tyrilin Terrassebeis i fargen 1311 Tiur passer fint til den mørke veggfargen Svarthatten, fra Tyrilin Matt Beis.
PERFEKT MATCH: Tyrilin Terrassebeis i fargen 1311 Tiur passer fint til den mørke veggfargen Svarthatten, fra Tyrilin Matt Beis. Vis mer

Hjelp til fargekombinasjoner

Det er fullt forståelig at det kan være utfordrende å velge med de mange flotte mulighetene som finnes.

Nettopp for å veilede og inspirere har Tyrilin utviklet et system med fargekaker, der ulike kulører er nøye satt sammen til en palett som skaper en interessant og samstemt helhet.

De største kakestykkene er fargeforslag til vegger, terrasse og andre store flater. De små stykkene er ment å bruke på detaljer, enten det er snakk om mindre elementer i arkitekturen, som vinduskarmer, eller på møbler, lykter, krukker og andre små objekter som kan brukes for å skape en personlig stemning på uteplassen.

Vil du finne ut mer om hvordan Tyrilins fargekake-system fungerer?

La deg inspirere av de fine kombinasjonene og helhetlig fargesetting som huset eller hytta kan få med Tyrilin. Deres nye fargekart finner du på tyrilin.no.

FARGEFORSLAG: Innslag av blått og krem på møbler, tekstiler og andre detaljer er lekkert til mørke toner. De største kakestykkene er fargeforslag for de store flatene, som vegger og terrasse.
FARGEFORSLAG: Innslag av blått og krem på møbler, tekstiler og andre detaljer er lekkert til mørke toner. De største kakestykkene er fargeforslag for de store flatene, som vegger og terrasse. Vis mer

Solkrem for treverket

Tyrilin Terrassebeis er en transparent høykvalitets behandling for impregnert treverk, og skapt med våre norske, og til tider utfordrende, klimaforhold i tankene.

Beisen gir en overflate som beskytter i mange år fremover, uansett om terrassen din ligger på fjellet, i en by eller ved kysten.

Og terrassebeisen gjør mer enn å beskytte – den holder i tillegg treverket vakkert over lang tid.

Hemmeligheten er at Tyrilin Terrassebeis er utviklet både for å beskytte terrassebordene og bevare treets utseende. Litt som en kombinasjon av solkrem og kuldekrem, kan vi si.

For på samme måte som vi mennesker ved behov smører oss inn med krem som hindrer solsvidd eller forfrosset hud, i er beisen satt sammen for å ta vare på treverket. Kombinasjonen av transparente pigmenter, UV-filter, tretjære og utvalgte oljer gir et vakkert fargespill og god beskyttelse til treverket.

ALLSIDIG: Tyrilin Terrassebeis kan også benyttes til vedlikehold av royalimpregnerte terrassebord og impregnerte tretak, samt levegger, rekkverk, utemøbler, etc.
ALLSIDIG: Tyrilin Terrassebeis kan også benyttes til vedlikehold av royalimpregnerte terrassebord og impregnerte tretak, samt levegger, rekkverk, utemøbler, etc. Vis mer

Matt eller blankt? Du velger!

I den nye terrassebeisen har Tyrilin doblet mengden UV-filter for å forlenge tiden frem til terrassen trenger et nytt strøk. Det vet vi gleder alle dere som har ansvar for å vedlikeholde terrassen!

Med ett enkelt strøk med beis er vedlikeholdsintervallet på tre år, mens tre strøk gir deg hele fem år til neste gang du må rydde vekk utemøblene fra terrassen og beise en ny runde.

I tillegg til å gi ulike vedlikeholdsintervall, er antall strøk avgjørende for terrassens utseende: Et strøk gir et matt og transparent utseende, mens terrassebord med tre strøk får et blankt og mer fargesterkt utseende.

Eksempel på matt og blankt utseende kan du se her.

Velg det uttrykket som passer best for din terrasse – god beskyttelse sørger Tyrilin Terrassebeis for uansett.

FINN DIN FAVORITT: Tyrilin Terrassebeis føres i de fleste norske byggevare- og fargehandlere. Se tyrilin.no for oversikt over hvilke kjeder som fører Tyrilin.
FINN DIN FAVORITT: Tyrilin Terrassebeis føres i de fleste norske byggevare- og fargehandlere. Se tyrilin.no for oversikt over hvilke kjeder som fører Tyrilin. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer