Annonsørinnhold

Oddseksperten: Dagens julaften- dobbel til over 5 ganger pengene

Celtic vinner kun halvparten av kampene sine med mer enn ett mål

Celtic og Rangers skal ikke møtes til kamp før om en uke, men i dagens dobbel har vi sett på begge lagenes kamper
Celtic og Rangers skal ikke møtes til kamp før om en uke, men i dagens dobbel har vi sett på begge lagenes kamper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det ble bare nesten i gårsdagens utvalgte. Juventus tok ledelsen, men endte med å tape på straffekonkurranse. På julaften har vi sett til Skottland hvor både Celtic og Rangers har kamper de normalt skal vinne.

Hamilton v Celtic

Hamilton tapte hjemme mot Rangers sist kamp, og det ble tap mot Celtic i runden før. Hamilton hadde fem uavgjorte på rad før disse to tapene, og totalt har de 2-10-6 denne sesongen. Hjemmelaget er på 9. plass, midt i klyngen av syv lag som utgjør bunnen i skotsk Premier League. Gillespie er suspendert for hjemmelaget og blir savnet, mens Docherty, Matthews og Tena er skadet. Docherty fast på laget. Seaborne, Kurtaj, Sowah og Watson er alle usikre, men ingen av disse har spilt mange kamper i år.

Oddstips

Fakta: Du finner flere analyser og oddstips på dagbladet.no/oddstips

Celtic har i praksis vunnet serien i Skottland allerede. Brendan Rodgers ser ut til å ha tatt dette laget et steg videre fra hva Ronny Deila klarte, og med 14 poengs ledelse ned til Rangers og 16-1-0 så langt, er det ingen tvil om hvor seriemesterskapet ender opp. Forrest har vært uke i noen uker med en strekk, men er tilbake nå. Rogic og Tierney er fremdeles skadet. Gode spillere, men Celtic har bra dekning.

Mange ettmålsseiere

Hamilton har 2-4-3 på hjemmebane i år. Alle tre tapene har vært med ett mål. Celtic har 8-1-0 på bortebane i år. Fem av de åtte seirene har vært med ett mål. Lagene har møttes en gang denne sesongen. Da vant Celtic 1-0.

Jeg synes ettmålsseier er meget bra betalt med 3.95. Det er ny kamp på onsdag, og så skal Celtic spille mot Rangers på nyttårsaften. Da er det all grunn til ikke å slite seg helt ut, spesielt hvis man leder. Vi bruker denne som dagens utvalgte, og siden den må dobles så ser vi til Rangers sin kamp for dobbelobjektet.

Rangers v Inverness

Rangers har gjort en meget god gjeninntreden i den skotske toppligaen, og ligger ganske suverent på 2. plass, hele syv poeng foran Aberdeen og Hearts. Tre strake seire nå, hjemme mot nettopp Hearts og Aberdeen, samt borte mot Hamilton. Windass er tilbake for Rangers etter en måned ute. Rossiter og Kranjcar er skadet. Solide spillere begge to, men de har vært skadet lenge.

Inverness ligger nest sist på tabellen, men det er jevnt mellom de syv nederste lagene. Formen er dårlig, 0-2-4 siste seks seriekamper, men de to siste har endt uavgjort, så litt bedring er det. Keeper Williams spiller denne kampen med en liten ryggskade da reservekeeper Esson er skadet. Horner, Raven og McNaughton er alle skadet. De to sistnevnte har vært skadet lenge.

Godt betalt dobbel

Rangers er i god form og jager Celtic så godt de kan, selv om det er mange poeng opp. Fire strake hjemmeseire, og de møter et lag i dårlig form. 1.38 er greit betalt, og sammen med ettmålsseier til Celtic er dette dagens utvalgte til solide 5.45 i odds.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer