ANNONSØRINNHOLD

Jurgen Klopp har all grunn til å smile om dagen. Foto: Philip Oldham/Sportimage via PA Images
Jurgen Klopp har all grunn til å smile om dagen. Foto: Philip Oldham/Sportimage via PA ImagesVis mer

Oddseksperten: Godt betalt for uavgjort på Anfield

Stoke er et brukbart lag og 5 i odds på U lar seg høre

Det var ikke mye å spille på 1. juledag, men på 2. juledag hadde vi to dagens utvalgte. Burnley hjemme mot Middlesbrough og West Ham borte mot Swansea. De seilet begge inn, til pene 2.75 og 2.80, og sørget for en flott dag.

Tirsdagens utvalgte er tatt fra Anfield og Liverpool mot Stoke.

Liverpool i form

Liverpool hadde to sterke borteseiere på rad før jul, mot Middlesbrough og overtidsseieren mot rivalen Everton. Slo dermed tilbake etter strake poengtap i 3-4-fiaskoen borte mot Bournemouth og 2-2-kampen hjemme mot West Ham. Nå venter et tøft kampprogram med tre matcher på sju dager, og under to døgn mellom de to neste.

Liverpool er ikke fornøyd med det oppsettet, men har i hvert fall to hjemmekamper på rad nå; den neste på nyttårsaften mot Manchester City. Ubeseiret hjemme så langt med 5-2-0 og 21-6 i målforskjell. Viktige Philippe Coutinho er stadig ute, og det spørs om han rekker noe av jule- og nyttårsprogrammet. Midtstopper Joel Matip kan også fort måtte stå over denne. Ellers en håndfull spillere som trøbler med skader, men lite viktige brikker denne sesongen.

To uavgjorte på rad for Stoke

Stoke med to strake poengdelinger på hjemmebane før jul, 0-0 mot Southampton og 2-2 mot Leicester. Særdeles skuffende resultat i sistnevnte tatt i betraktning av at man spilte over en time med én spiller mer og i tillegg ledet 2-0.

Det har vært en del skuffelser for Stoke som står med beskjedne 21 poeng, men det holder til å henge greit med på midten etter 17 runder. Noe bedring utover høsten, og bare to av de siste tolv seriekampene er tapt. 2-3-3 på bortebane, blant annet holdt de Manchester United til 1-1. Marko Arnautovic er suspendert, ellers de samme langtidsskadene som tidligere. Noe usikkert med Marc Muniesa.

God odds

5 blank på uavgjort er ikke verst og blir dagens utvalgte på en oddsdag med et litt begrenset tilbud.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.