Annonsørinnhold

Oddseksperten: Ipswich skal snu skuta

Møter Bristol City, som har fire strake tap

Hull møter Everton, og Romelu Lukaku, i kveldens kamp fra Premier League, men dagens oddstips kommer fra Championship.
Hull møter Everton, og Romelu Lukaku, i kveldens kamp fra Premier League, men dagens oddstips kommer fra Championship. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det ble dessverre tap på gårsdagens utvalgte. Rotherham var klart best, men slapp inn to i løpet av fem minutter og klarte aldri å komme seg tilbake. På fredag er det Premier League igjen, men vi har plukket nok en kamp fra engelsk Championship, hvor Ipswich møter Bristol City på hjemmebane.

Hjemmelaget sliter

Ipswich tapte 0-2 hjemme for Fulham annen juledag, en ny skuffelse for et Ipswich-lag som ser ut til å gå mot en høyst ordinær sesong. Det er tolv poeng opp til playoff og et hav av lag i mellom, men ingenting er selvsagt umulig med 23 gjenstående kamper. Det må likevel presteres langt bedre og lite tyder på det; bare én av fem kamper denne måneden er vunnet så langt. Vriene å slå hjemme, men vinner for lite: 4-5-3 så langt.

Manager Mick McCarthy er under voksende press. To hjemmekamper på kort tid i romjula er en fin fordel om det går bra, men blir det et nytt poengtap spørs det om McCarthy kan bli arbeidssøkende tidlig i 2017. Fortsatt en håndfull skader med blant annet Giles Coke, Tommy Smith, Luke Hyam, Jonathan Williams og Paul Digby trolig ute.

Bristol City's svake bortestatistikk

Bristol City er på plassen bak Ipswich, altså nummer 17, med ett poeng mindre. Fire strake tap er den triste julestria for laget, senest med 2-3 borte mot Wolves annen juledag etter å ha ledet 2-1. Sju av de siste åtte er tapt, unntaket pussig nok hjemmeseieren mot nettopp Ipswich tidlig i desember.

Bare midtbanespilleren Gary O’Neil trøbler med skade, men også han kan bli klar i beste tilfelle. Bristol City har svake 2-2-8 på bortebane og ser frem til tre hjemmekamper på rad, inkludert cup, på nyåret.

Snur det for Ipswich?

Dette er muligens en perfekt anledning for Ipswich til å sikre seg en seier, og det er greit, om ikke overdådig, betalt med 2,35. Det kombinert med Bristol City sin svake form gjør at dette blir dagens utvalgte spill.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer