ANNONSØRINNHOLD

Juventus sin storstjerne Gonzalo Higuain feirer scoring mot Sassuolo sammen med wonderkid Paulo Dybala. Foto: Alessandro Di Marco/ANSA via AP
Juventus sin storstjerne Gonzalo Higuain feirer scoring mot Sassuolo sammen med wonderkid Paulo Dybala. Foto: Alessandro Di Marco/ANSA via APVis mer

Oddseksperten: Juventus tar hjem enda en pokal

Supercupen i Italia er flyttet til Qatar

Det ble en skikkelig sur stang ut på gårsdagens utvalgte etter at Pescara utlignet på straffe tre minutter på overtid. Vi fortsetter med italiensk fotball, men i dag er det Supercupen det gjelder. Kampen går normalt før seriestart, men er flyttet til Qatar denne sesongen og spilles altså lille julaften.

Dette burde normalt gå i favør av det presumtivt beste laget, da de har fått spilt seg i form, i motsetning til rett før seriestart hvor ting er mer tilfeldig.

Suverene Juventus

Juventus er som vanlig suverene i serien, og etter at de slo Roma sist så er det ikke mange som tror seriegullet ender opp noe annet sted enn i Torino. Tre seire på rad og imponerende 14-0-3 så langt denne sesongen. Alves og Bonucci er skadet, men det har de vært i 3-4 uker nå.

AC Milan på vei tilbake

Det gamle storlaget AC Milan har slitt noen år. De siste tre sesongene har de ikke endt høyere enn 7. plass, men nå begynner de å nærme seg gamle høyder. Ligger på 5. plass, kun to poeng bak 2. plassen, og er et av flere lag som kjemper om Champions League plassene.

Tapte 1-0 borte mot Roma i toppkampen for halvannen uke siden og fulgte opp med svake 0-0 hjemme mot Atalanta. Før disse to kampene hadde de en rekke på fine 9-2-1. Montolivio eneste skade av betydning for Milan, men han har vært ute i rundt 10 uker nå.

Ny pokal til Torino

Juventus er suverene i Italia og de skal kunne dra hjem nok et trofe. 1.62 er helt greit betalt for at de gjør dette i ordinær tid, som de gjorde i 2015 og 2013. Dette er dagens utvalgte spill.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.