ANNONSØRINNHOLD

En frustrert Klopp etter tapet mot Bournemouth. Photo by Alex James/JMP/REX/Shutterstock
En frustrert Klopp etter tapet mot Bournemouth. Photo by Alex James/JMP/REX/ShutterstockVis mer

Oddseksperten: Liverpool får problemer

Everton borte er alltid en tøff kamp

Det ble maks uttelling i helgen med tre av tre dagens utvalgte inn. West Ham (1.55), Ipswich (2.75) og Marseille (2.05) vant alle sammen.

Nå skal helgens Premier League runde avsluttes med lokalderby på Merseyside. Storhetene fra 70- og 80- tallet, Everton og Liverpool, møtes til det 227. oppgjør de imellom. Liverpool har vunnet flest av disse, med 89 seire mot Everton sine 66.

Slo Arsenal på tirsdag

Everton kommer rett fra en meget oppløftende 2-1 seier mot Arsenal på tirsdag. Arsenal tok ledelsen men Everton kjempet seg tilbake og til slutt var det en corner som avgjorde kampen. Litt heldige var de på slutten, men totalt sett var det en fortjent seier.

Dette var den første seieren på seks kamper og kanskje den dytten som Everton trengte for å levere på nivået som manager Ronald Koeman forventer. Jagielka dro på seg et tåpelig rødt kort på slutten av den kampen og er suspendert til denne. Han erstattes trolig av Funes Mori. Bolaise og Kone er skadet mens Barry er usikker.

Holdt nullen etter keeperbytte

Liverpool slo Middlesbrough enkelt 3-0 på onsdag. Lallana og Origi bidro sterkt til det, men det var keeperbyttet som var den store nyheten før kampen da Karius ble vraket etter flere svake kamper og Mignolet fikk igjen prøve seg mellom stengene. Det ble suksess i første forsøk og Mignolet holdt nullen.

Dette var Liverpool sin første seier på tre kamper og de er dermed på 2. plass. Coutinho er fremdeles skadet og er et stort savn. Matip, Sturridge, Can og Origi sliter alle med småskader og er usikre. Kun Origi spilte sist.

Uavgjort?

Storebror Liverpool har et visst tak på Everton, som ikke har vunnet mot Liverpool siden 2010. Men, på Goodison Park har de fire siste kampene endt i poengdeling. Everton burde ha fått et solid løft etter Arsenal-kampen, men så gode som Liverpool er så kan det bli litt for tøft å skulle vinne kampen. Vi går for en poengdeling til fine 3.30.


Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.