Annonsørinnhold

Oddseksperten: Nice fortsetter å imponere

Med Balotelli tilbake fra skade er de enda sterkere

En ikke helt fornøyd Mario Balotelli i kampen mot Marseille 11. september. Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER
En ikke helt fornøyd Mario Balotelli i kampen mot Marseille 11. september. Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Gårdagens utvalgte, Eintracht Frankfurt, seilet inn med 3-0 seier og gjorde dermed litt opp for skuffelsen over det sene Liverpool-målet på mandag. Årets siste runde i Ligue 1 spilles i dag, og alle ti kamper skal spilles samtidig. Så er det tre uker ferie før de setter i gang igjen med andre halvdel av sesongen.

Vi har valgt oss kampen mellom det tidligere storlaget Bordeaux og årets store overraskelse Nice, når vi skal plukke dagens utvalgte spill.

Hjemmelag ute av form

Bordeaux gikk på en stygg 0-4-smell borte mot Montpellier sist, lagets tredje tap på rad i ligaen, og den fjerde kampen på rad uten seier. Vant imidlertid 3-2 hjemme mot Nice i ligacupen for bare en uke siden, så her er det en rask mulighet til å gjenta den suksessen, eventuelt for Nice å revansjere tapet. Den kampen ble uansett spilt med litt andre lagoppstillinger enn i dag.

Oddstips

Fakta: Du finner flere analyser og oddstips på dagbladet.no/oddstips

Bordeaux ligger på tiendeplass med beskjedne 24 poeng fra 18 kamper, og har to hjemmetap på rad nå, mot Lille og Monaco. 4-2-3 totalt på hjemmebane, seierne har kommet mot Saint-Etienne samt de tre bunnlagene Dijon, Nantes og Lorient. Lang skadeliste for Bordeaux, som også har både Jeremy Menez og Adam Ounas suspendert. Jeremy Toulalan, Isaac Thelin, Cedric Carasso og Maxime Poundje blant de som trolig mister denne kampen.

Overraskelseslaget Nice

Nice er fortsatt serieleder etter helgens 2-1 hjemme mot Dijon, har fire poeng ned til Monaco på annenplass, og hele syv poeng ned til PSG. Tapte altså mot Bordeaux i ligacupen, men naturligvis mye fokus på ligaen nå etter drømmestarten. Klarte å unngå tap i bortekampen mot PSG for halvannen uke siden, og så egentlig på det ene poenget som en liten ulykke etter å ha ledet 2-0.

Nice med 5-2-1 på bortebane så langt, Caen er det eneste laget som har slått de i serien denne sesongen. Har i likhet med hjemmelaget fått en voksen skadeliste, særlig defensivt der Dalbert Henrique og Ricardo Pereira neppe rekker denne. Til gjengjeld er Mario Balotelli tilbake, og dermed har Nice en ekstra offensiv streng å spille på, i tillegg til Younes Belhanda og Alassane Plea.

Godt betalt for tre nye Nice-poeng

Nice har virkelig imponert så langt denne sesongen, og god defensiv organisering kombinert med tre offensive spillere i Plea, Belhanda og Balotelli som alle kan avgjøre kampen nesten på egenhånd har gitt imponerende 43 av 54 mulige poeng. Vi synes 2.72 er godt betalt for at Nice skal ta årets sjette borteseier.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer