Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Frankfurts Bastian Oczipka kjemper om ballen mot Wolfsburgs Mario Gomez i lørdagens kamp som Frankfurt tapte 0-1. Foto: Peter Steffen/dpa via AP
Frankfurts Bastian Oczipka kjemper om ballen mot Wolfsburgs Mario Gomez i lørdagens kamp som Frankfurt tapte 0-1. Foto: Peter Steffen/dpa via AP Vis mer

Oddseksperten: Nok et bortetap for Mainz

Eintracht Frankfurt gjør sitt for å klatre litt

Gårsdagens kamp mellom Everton og Liverpool endte 0-1 etter en scoring langt inne på overtiden, og dermed ble det stang ut på gårsdagens utvalgte. I dag ser vi til Tyskland og Bundesliga, hvor årets siste runde skal spilles før de tar en måned pause.

Hjemmelaget må finne formen

Eintracht Frankfurt er på sjetteplass med 26 poeng. 0-1 borte mot Wolfsburg lørdag er det som skiller laget fra tredjeplass, men også flere sjanser til å klatre er blåst den siste tiden med strake uavgjorte borte mot Augsburg og hjemme mot Hoffenheim. Et straffespark ble forøvrig misbrukt på lørdag.

Solide 2-1 hjemme mot Borussia Dortmund før den dårlige perioden begynte, og hjemme står laget med solide 4-3-0 så langt. Dette er et lag plaget med en lang skadeliste. Opptil ti mann på den, men dette er spillere vi uansett knapt har sett denne sesongen og resultatene er oppnådd uten. Midtbane-mannen Mijat Gacinovic sto over sist, men var bare forkjølet og kan være tilbake nå.

Svakt bortelag

Mainz 05 slo tabellsvake Hamburg 3-1 hjemme lørdag, et hattrick av midtbanespilleren Danny Latza snudde matchen fra 0-1. Latza hadde ikke scoret på sine foregående 33 Bundesliga-kamper, men fikk altså sine tre første i denne ligaen som en ordentlig «ketchup-effekt». Viktig for laget å oppnå 20 poeng før vinterpausen, og det klarte man lørdag. På bortebane er 2-1-5 prestert hittil, med fire strake tap i reisekofferten. Skademessig nær problemfritt for Mainz, som tapte 1-2 her sist sesong.

Hjemmeseier

Fin hjemmeform på Frankfurt og dårlig borteform på Mainz gjør at 1,95 prøves på hjemmelaget, selv om vi helst skulle sett litt over 2.00 for å sette de store beløpene på en ellers vrien oddsdag.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling