Annonsørinnhold

Oddseksperten: Ny seier til Rotherham

Endelig er The Millers litt på gang

Leeds møter Aston Villa i kveldens storkamp, men vi har ser til Rotherham v Burton for å finne dagens spill.
Leeds møter Aston Villa i kveldens storkamp, men vi har ser til Rotherham v Burton for å finne dagens spill. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det ble stang ut i går. Vålerenga ledet flere ganger, men Lørenskog utlignet på slutten og tok kampen til sudden death, hvor de vant til slutt. I dag er det lite å spille på, men vi har plukket en kamp fra engelsk Championship, hvor bunnlaget Rotherham skal møte nyopprykkede Burton Albion.

Rotherham på gang

Nissen hadde med seg tre poeng til Rotherham annen juledag, en svært viktig hjemmeseier mot tabellnabo Wigan. Rotherham ligger helt i bunn av tabellen fortsatt med 13 poeng, men det hadde sett langt styggere ut uten seieren sist. Dette er også en kamp som har signalverdi utover de tre poengene som er på spill, Burton Albion representerer før denne 24. serierunden «trygg grunn» med sin 21.plass. Med seier her blir avstanden opp kuttet til seks poeng for Rotherham, mens den med tap altså blir forlenget til minst ti poeng og kanskje mer, avhengig av hva som skjer i andre matcher.

To strake hjemmeseiere er noe man gleder seg over i klubben, mot QPR før altså Wigan sist. Mellom disse to bortetap, og de 13 poengene hittil er først og fremst hentet hjemme der 3-3-5 er levert. Midtstopper Kirk Broadfoot tilbake fra skade, Greg Halford og Lee Camp fortsatt ute.

Burton i trøbbel

Burton Albion har fire strake tap, røk 1-2 borte mot Aston Villa annen juledag og har altså ny bortekamp nå. De har møtt rimelig tøff motstand i sine fire strake nederlag, og ikke vunnet siden man møtte nettopp Rotherham hjemme 3. desember og vant 2-1. Litt delte meninger i de to lagene om hvem som fortjente seieren den kampdagen. Burton Albion ligger altså rett over nedrykksstreken og det handler kun om overlevelse for laget som spilte i League One sist sesong. Jakter stadig den første borteseieren, levert 0-5-7 så langt.

Jamie Ward, Kyle McFadzean, Ben Turner, Will Miller og Hamza Choudhury nevnes alle som usikre til denne matchen med diverse skadeproblemer, men kan altså rekke kampen. Alle har en del spilletid så langt og man kan altså mangle fem førstelagsspillere. Må være forsiktige, ny kamp allerede mandag for begge disse lagene.

Godt betalt hjemmeseier

Under rådende forhold frister 2,75 på hjemmeseieren mest, og dagens spillforslag på en dag med begrenset tilbud på oddsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer