Annonsørinnhold

Oddseksperten: Palermo tar nok en seier

Haitam Aleesami kan ta juleferie med god samvittighet

Haitam Aleesami i kamp med Veronas Nicola Frey. Foto: EPA/MIKE PALAZZOTTO
Haitam Aleesami i kamp med Veronas Nicola Frey. Foto: EPA/MIKE PALAZZOTTO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det ble bom på gårsdagens utvalgte etter at Nice bare klarte 0-0 mot Bordeaux. Dermed klarte vi dessverre ikke å følge opp tirsdagens fine gevinst. I dag ser vi til årets siste runde i Serie A og noe så sjeldent som en seriekamp i Italia med en nordmann på banen.

Endelig seier

Palermo fikk endelig en seier sist runde med 4-3 borte mot Genoa. De lå under 3-1 og lenge under 3-2, men to mål de siste fem minuttene gjorde susen. Før denne seieren hadde de ni strake nederlag i serien og de ligger på nedrykksplass, fem poeng bak Empoli og trygg grunn.

Genoa var ubeseiret hjemme før de møtte Palermo så det var absolutt et sterkt resultat. En del skader på stallspillere i Palermo men ingen som skal ha spesiell betydning.

Elendig form på bortelaget

Pescara er i sørgelig form og man må helt tilbake til august for å finne sist gang de vant en kamp. De slipper inn altfor mange mål, de siste seks kampene har de sluppet inn hele 16 og det er lite som tyder på at de skal klare å snu trenden.

Pescara ligger aller nederst på tabellen men kun ett poeng bak dagens motstander Palermo. Verre er suspendert og Pescara har en del offensive frafall, men ingen av de er faste på laget.

Palermo i dytten

Palermo burde ha mer inne enn de har vist så langt, og kanskje kan seieren sist gi de den dytten de trenger. 2.10 er ganske bra betalt for hjemmeseier, selv for et så uberegnelig lag som Palermo, og dette er dagens utvalgte spill.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer