Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Vålernga-spillerne jubler for 2-2-målet til Tallak Lyngset (med ryggen til) under eliteseriekampen i ishockey mellom Vålerenga og Stavanger Oilers på Jordal Amfi i Oslo på eksakt samme dag i fjor.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Vålernga-spillerne jubler for 2-2-målet til Tallak Lyngset (med ryggen til) under eliteseriekampen i ishockey mellom Vålerenga og Stavanger Oilers på Jordal Amfi i Oslo på eksakt samme dag i fjor. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

Oddseksperten: Vålerenga avslutter bra på Jordal

Kun tre hjemmekamper gjenstår

Det ble tap på gårsdagens høyoddser. Stoke tok ledelsen, men klarte ikke å holde Liverpool unna, og dermed klarte vi ikke å følge opp det flotte resultatet fra 2. juledag.

I dag er det full runde i GET-ligaen i ishockey, og vi har hentet dagens utvalgte fra lokaloppgjøret mellom Vålerenga og Lørenskog.

Kun tre hjemmekamper igjen

Tre hjemmekamper gjenstår for Vålerenga på Jordal Amfi, og etter overtidstapet mot Stavanger Oilers her sist, ble de neppe noe mindre innbitt på å vinne resten. Det er to og en halv uke siden lagene sist var i aksjon, og VIF var før overtidstapet mot Oilers inne i en god periode med fem strake seiere. De kom seg opp på tredjeplass, tre poeng bak dagens motstander, med andre ord et forsprang som utlignes om VIF vinner denne.

Vålerenga har 10-4 her hva gjelder seiere og tap, med ett resultat av hver type etter forlengning. Disse lagene er jo lokale rivaler, og VIF har mest å hevne etter to strake tap mot Lørenskog. Vålerenga vant derimot sesongens første med 2-1 i sudden her.

Jevnt bak Stavanger

Lørenskog ligger på annenplass med 54 poeng, hele 14 poeng opp til ledende Stavanger Oilers. Vålerenga altså bare tre poeng bak, men også Lillehammer og Storhamar har kontakt. Lørenskog avsluttet før jul med 3-1 hjemme mot Stjernen, men gikk på tap i de to seneste bortekampene.

Det spesielle med disse romjulskampene er jo at lagene møter hverandre hjemme og borte på få dager, og hjemmekampen er kanskje viktigst å vinne om man måtte velge. Lørenskog med sju borteseiere, seks tap. Vant altså borte mot VIF forrige gang de var her, 19. november.

Bra betalt for hjemmeseier

2.35 er ganske bra hjemmeodds. Lagene er jevne, og vi ser ingen grunn til at bortelaget skal være favoritt. Dette er dagens utvalgte.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling