ANNONSØRINNHOLD

Økte nivået av fritt testosteron med 46 prosent i gjennomsnitt

90 prosent opplevde økt nivå av fritt testosteron.

Testosteronnivået i mannekroppen avtar gradvis gjennom hele voksenlivet, og kan gjøre at mange menn opplever lavt energinivå, mindre muskelmasse, depresjon og redusert sexlyst når de når den såkalte «mannlige overgangsalderen». De fleste som får symptomer merker det stort sett i løpet av 40-årene.

For å få diagnostisert lavt testosteronnivå, må man ta en blodprøve hos legen. Men denne enkle testen kan også gi en pekepinn på om du kan være rammet.

Har du lavt testosteron-nivå? Test deg selv her.

Økte nivået av fritt testosteron med 46 prosent i gjennomsnitt

Naturlig alternativ til medisin

Får man påvist lavt testosteronnivå kan man få et reseptbelagt testosterontilskudd skrevet ut av legen. Men det finnes også et naturlig alternativ til denne typen medisin.

T+ er et reseptfritt kosttilskudd som kan bidra til at du får overskudd og energien tilbake. Kosttilskuddet inneholder Furosap, som er laget av ekstrakt fra planten bukkehornkløver. Ingrediensen har dokumentert positiv effekt på mengden fritt testosteron i kroppen.

I en studie gjort med femti menn i alderen 35-65 år viste resultatene at 500 gram Furosap om dagen i tolv uker, økte nivåene av fritt testosteron med 46 prosent i snitt for 90 prosent av deltagerne. Studien dokumenterte også en vesentlig effekt på humør, mental våkenhet, ereksjon og total ytelse.

Testosteron er et naturlig hormon som produseres i kroppen allerede før man er født, og er vesentlig for blant annet seksualfunksjon, mental helse, beintetthet og muskelmasse.

Her får du prøvetilbud på T+ til kun 99,- for 2 mnd (ord. 498,-)

Økte nivået av fritt testosteron med 46 prosent i gjennomsnitt

Testosteron forhindrer muskelsvinn

En av de vanligste symptomene på synkende testosteronnivå er mindre energi og fysiske endringer, som for eksempel redusert muskelstyrke. Muskelsvinn er en naturlig del av det å bli eldre, for å kunne vokse er musklene avhengig av testosteron.

Menn i overgangsalderen kan derfor ta kosttilskudd for å beholde muskler. I tillegg finnes det en rekke andre enkle tiltak du kan ty til, som å spise sunt og legge til rette for fysisk aktivitet daglig. Dette vil ikke bare forhindre muskelsvinn, men også blant annet forbedre humøret og gi bedre søvn.

Er du klar for en hverdag hvor du faktisk har overskudd til trening, jobb, parforhold, familietid - og alt annet du vil bruke livet ditt på?

Her får du prøvetilbud på T+ til kun 99,- for 2 mnd (ord. 498,-)

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.