Annonsørinnhold

Kjetil vant en million på under tre minutter:

- Om jeg fant hvilepulsen etterpå? Langt ifra!

39 år gamle Kjetil Engen vant 1 000 000 kroner i det aller første V75 Millionsjansen-løpet på Bjerke travbane. - Det kule er at hvem som helst kan vinne, sier han.

MILLIONVINNEREN: Kjetil dro rett hjem etter V75 Millionsjansen-løpet på Bjerke travbane - rett til kona Trine og barna. - Det ble ikke så mye feiring for meg, jeg skulle hjem og gjøre klart til bursdagsfeiring!
MILLIONVINNEREN: Kjetil dro rett hjem etter V75 Millionsjansen-løpet på Bjerke travbane - rett til kona Trine og barna. - Det ble ikke så mye feiring for meg, jeg skulle hjem og gjøre klart til bursdagsfeiring! Vis mer

- Enden på visa var faktisk at det ble litt mye for meg. Den neste uka var jeg syk med influensa!

Kjetil Engen begynner å le. Det var overveldende for 39-åringen fra Lesja i Gudbrandsdalen da han vant den første millionen i V75 Millionsjansen. Til daglig bor han i Sande - og det var hjem til gården han skulle etter seieren.

Av de 12 som ble trukket ut til å delta i V75 Millionsjansen, hadde åtte spilt Stalltips. Med Stalltips får du en ferdig utfylt kupong, og du trenger ikke ha peiling på hest for å bli med. Er du ekstra heldig kan du bli trukket ut til å delta i Millionsjansen.

SPILL STALLTIPS HER, OG KVALIFISER DEG TIL MILLIONSJANSEN

BURSDAGSJOBB: Kjetil dro rett fra travbanen og hjem til Sande for å bygge ferdig lekehuset til datteren som hadde bursdag. - Det ble min feiring, ler han. Kona Trine og barna var i fyr og flamme da han kom hjem etter V75 Millionsjansen-seieren.
BURSDAGSJOBB: Kjetil dro rett fra travbanen og hjem til Sande for å bygge ferdig lekehuset til datteren som hadde bursdag. - Det ble min feiring, ler han. Kona Trine og barna var i fyr og flamme da han kom hjem etter V75 Millionsjansen-seieren. Vis mer

Hjemme på den idylliske gården i Sande flokker kona Trine og barna seg rundt Kjetil. Samme dag som han vant, fortalte han at han skulle rett hjem fra travbanen for å forberede datters bursdagsfeiring dagen etter.

- Jo, det skulle jeg. På vei hjem kimet telefonen i ett sett. Det var mange som hadde sett løpet på tv. Da jeg kom hjem var kone og barn i fyr og flamme. Jeg gikk i gang med å bygge lekehus - og var vel ferdig klokka ett den natten.

Før han vant hadde han også ambisjoner om å kjøpe en daycruiser til familien hvis han skulle være så heldig å vinne V75 Millionsjansen. Men på gården i Sande glimrer den nye båten med sitt fravær.

- Nei, fornuften seiret, sier Kjetil med et smil.

- I stedet kjøpte vi oss en ny bruktbil. På den måten kom millionen jeg vant veldig beleilig!

SPILL V75 HER, OG KVALIFISER DEG TIL MILLIONSJANSEN

VINNERENS BIL: Han drømte om å kjøpe daycruiser til familien. Men da V75 Millionsjansen-seieren faktisk var i boks, endte det med ny familiebil. - Fornuften seiret! sier Kjetil Engen.
VINNERENS BIL: Han drømte om å kjøpe daycruiser til familien. Men da V75 Millionsjansen-seieren faktisk var i boks, endte det med ny familiebil. - Fornuften seiret! sier Kjetil Engen. Vis mer

Den heldige vinneren sier at han unner flere å overvære et skikkelig travløp. Spenningen. Adrenalinet. Nervene. Travløp har "hele pakka".

- Hestesport bør framsnakkes, synes jeg. Du kommer så nærme. Hestesport gir meg veldig mye. Det er jo ren og skjær flaks at jeg vant. Og det beste er at hvem som helst kan vinne. Det finnes ikke morsommere eller mer spennende spill enn Millionsjansen!

- Nå har du kanskje nådd målet?

- Nei, altså, for meg er det spenningen som gjelder. Så jeg slutter ikke å spille bare fordi jeg vant. Jeg har like stor sjanse for å vinne igjen, vet du. Det er jo drømmen, det!

V75 NÅ PÅ LØRDAG: SPILLEFRIST 16.20

LIKE STOR SJANSE: - Det er klart det var moro å vinne. Men jeg slutter ikke å spille V75 av den grunn! ler Kjetil Engen som vant første V75 Millionsjansen.
LIKE STOR SJANSE: - Det er klart det var moro å vinne. Men jeg slutter ikke å spille V75 av den grunn! ler Kjetil Engen som vant første V75 Millionsjansen. Vis mer

Dette er «Millionsjansen»

  • «Millionsjansen» er et tilleggsprodukt til V75 som en gang i måneden gir en person muligheten til å vinne en ekstra million kroner i et bestemt V75-løp.
  • For å kvalifisere deg til «Millionsjansen» må du spille V75 førstkommende lørdag, og de med 5, 6 eller 7 rette er automatisk med i trekningen om å være med i «Millionsjansen» neste lørdag.
  • Rett etter V75-løpene på lørdag trekkes 12 tilfeldige deltakere.
  • I ett utvalgt løp vil 12 hester avgjøre hvem som vinner millionen. Rett før start trekkes hvilken hest den enkelte deltaker får.
  • På kun drøye 2 minutter og 40 sekunder avgjøres hvem som kan utropes som vinner av en million kroner. Alle deltakerne er sikret en minstepremie på 10 000 kroner.

SPILL V75 HER, OG KVALIFISER DEG TIL MILLIONSJANSEN

Se Vinnersjanser I hjelpelinjen.no I Aldersgrense 18 år

- Om jeg fant hvilepulsen etterpå? Langt ifra!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer