Annonsørinnhold

Opp til 60% rabatt på hele Christiania Glasmagasin

Elleville priser på kjente interiørvarer.

KNALLTILBUD: Christiania Glasmagasin gir deg tilbud på en rekke varer, blant annet det populære merker Rosendahl. Foto: Rosendahl
KNALLTILBUD: Christiania Glasmagasin gir deg tilbud på en rekke varer, blant annet det populære merker Rosendahl. Foto: Rosendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Black Week er i gang, og nettbutikkene bugner allerede av fristende tilbud.

Om du mangler julegaver, eller rett og slett bare har lyst til å pynte litt ekstra rundt middagsbordet i romjula, er dette tiden for å handle.

Vi har samlet de beste tilbudene fra interiørbutikkene for deg, slik at middagsbordet ditt vil gjøre gjestene grønne av misunnelse.

Christiania Glasmagasin setter ned prisene på hele sortimentet, og gir deg hele 30 - 60% rabatt. Her finner du kjente merkevarer fra Hadeland Glassverk, Porsgrunds Porselænsfabrik og Rosendahl.

Hadeland Glassverk gir deg opp til 70% rabatt på deler av sortimentet.

Glassoginterior.no gir deg 30% på Royal Copenhagen, samt gode priser på Kähler Nobili og en rekke andre kjente merkevarer.

iseng.no kjører på med 30% rabatt på sengetøy fra Gant, samt håndkler fra Lexington.

Room21.no gir deg 30% rabatt på en rekke tallerkener, og 25% rabatt på sengetøy fra Beach House.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer