Annonsørinnhold

Black friday

Opp til 75% på bøker! Nå gjør du kupp på de harde pakkene

Black friday nærmer seg, og boksalgene har allerede begynt!

Har du en bokelsker du skal kjøpe julegave til? Nå kan du gjøre noen skikkelige kupp! Foto: NTB Scanpix
Har du en bokelsker du skal kjøpe julegave til? Nå kan du gjøre noen skikkelige kupp! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Black friday nærmer seg med stormskritt, og tilbudene kommer til å bli bedre og bedre inn mot fredagen. Haugenbok.no har allerede opp til 74% på bøker, Bokklubben.no har opp til 75%, og Tanum følger etter med haugevis av tilbud på de harde julegavene. Tilbudene renner inn, så hold dere oppdatert i vår livefeed.

Jojo Moyes «Et helt halvt år »

Jojo Moyes har blitt en verdenssensasjon med sin bok; Et helt halvt år, og oppfølgeren; Etter deg.
Jojo Moyes har blitt en verdenssensasjon med sin bok; Et helt halvt år, og oppfølgeren; Etter deg. Vis mer

Med den første boken om Lou, «Et helt halvt år» ble Jojo Moyes en verdenssensasjon. Med over 9 millioner bøker solgt internasjonalt og over 700.000 i Norge, har hun toppet bestselgerlistene verden over.

Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart skal miste jobben, og at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden.Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri. Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid.

Både «Et helt halvt år», og den etterlengtede oppfølgeren «Etter deg», ligger ute til ute til 99 kroner stykket.

Jussi Adler-Olsens «Fasandreperne»

Jussi Adler-Olsen er dansk krim i internasjonal klasse.
Jussi Adler-Olsen er dansk krim i internasjonal klasse. Vis mer

Et søksenpar blir myrdet i 1987. Etterforskningen peker mot en gruppe kostskoleelever, men saken henlegges inntil en av de mistenkte tilstår ni år senere. Kriminalinspektør Carl Mørck begynner å grave i materialet og oppdager at noe er galt. Adler-Olsen har produsert krim i toppklasse siden i over et tiår. «Fasandreperne» er den andre boken i serien om avdeling Q, og blitt godt motatt av bokelskere på tvers av landegrenser. Ligger ute for 89 kroner i pocket-format.

Maja Lunde «Bienes historie»

Bienes historie er skrevet av unge, Norske Maja lunde, men gjør internasjonal suksess.
Bienes historie er skrevet av unge, Norske Maja lunde, men gjør internasjonal suksess. Vis mer

«Bienes historie» er skremmende dagsaktuell og skildrer menneskenes første spede forsøk på å holde bier, via dagens industrielle landbruk og til en fremtid hvor biene er døde. I bunnen ligger tre sterke historier om relasjoner mellom foreldre og barn, og om menneskenes sårbarhet. Maja Lunde har toppet internasjonale lister med boka, og for deg som er opptatt av miljøet som apokalyptisk faktor, samt rørende familierelasjoner er dette boka for deg. For 99 kroner er dette strålende lesning i vintermørket.

«Harry Potter og Barnets forbannelse»

Harry Potter er tilbake i ny bok, men kan forsvinne fra butikkhyllene.
Harry Potter er tilbake i ny bok, men kan forsvinne fra butikkhyllene. Vis mer

Syv bøker for Harry potter var aldri i nærheten av nok for oss som elsket J.K Rowlings univers. «Harry Potter og Barnets forbannelse» er regnet som bok nummer åtte, så om du ikke har lest den enda burde du slå til her. Spesialutgaven, basert på et prøvemanus ligger for øyeblikket på tilbud til 169 kroner, og skal ifølge Haugenbok.no forsvinne fra butikkhyllene snart, når den endelige utgaven går ut. Her er det en unik sjanse!

Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå som han er en overarbeidet ansatt i Magidepartementet og far til tre barn i skolealder. Mens Harry strever med en fortid som nekter å bli der den hører hjemme, må hans yngste sønn Albus slite med tyngden av en familiearv han aldri ønsket. Fortid og nåtid vikles illevarslende inn i hverandre, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet; Noen ganger kommer mørket fra uventede steder. «Harry Potter og Barnets forbannelse» er et skuespill i to deler, som skal sees i rekkefølge. Spesialutgaven er basert på prøvemanuset og vil være i salg til den endelige utgaven av manuskriptet utgis i 2017.

Stefan Ahnhem, «Offeret uten ansikt»

Stefan Ahnhem leverer igjen med intelligent og psykologisk interessant kriminalroman.
Stefan Ahnhem leverer igjen med intelligent og psykologisk interessant kriminalroman. Vis mer

En sløydlærer blir funnet drept på sløydsalen. Ved siden av den døde ligger et gammelt klassebilde fra 9. klasse, der ansiktet hans er krysset over. Fabian Risk, etterforsker i Helsingborgpolitiet, blir trukket inn i etterforskningen. Den drepte er nemlig en av hans gamle klassekamerater. Snart blir det klart at morderen har flere ofre på listen. Fabians dobbeltrolle som etterforsker og potensielt offer er utfordrende: Når blir det hans tur?

Stefan Ahnhems; «Offeret uten ansikt», er en intelligent og psykologisk interessant kriminalroman om hvordan mobbing og neglisjering kan forvandle et menneske til et monster. Det er også historien om den ultimate hevn og driften etter ikke å forsvinne inn i glemselen selv lenge etter døden. For øyeblikk ligger den ute til 99 kroner i pocket-format hos bokklubben.no

Pondus, «16 hjerneceller og dansefot»

Pondus tilbake i kjent driv med; 16 hjerneceller og dansefot.
Pondus tilbake i kjent driv med; 16 hjerneceller og dansefot. Vis mer

Det eneste som er galt med Pondus sine julehefter, er at det aldri er nok moro. Den etter hvert folkekjære tegneserien, skapt av Frode Øverli, kommer heldigvis med ny samling like før jul. Så dette holder nok... Til litt utpå første juledag i hvertfall.

Bli med på nok en farefull ferd gjennom veltrimmet buskas og fuktige myrhull når vi atter en gang tar pulsen på livet i nattejungelen! Vi treffer på blant annet veltrimmede jegere og alfahanner, byttedyr og rasekatter, ett og annet parrings-rop... og en hel haug bavianer. I tillegg til bedriftsfotball, sylteagurker, danseband, Melodi Grand Prix, klokkerene sklitaklinger, velmente råd til nygifte og alt det andre som gjør tegneserien Pondus til et blankpusset speil av det norske samfunnet av i dag - i alle fall slik Frode Øverli ser det. Den ligger ute med 100 kroners rabatt hos Tanum.no

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer