Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

LYKKELIG KATT: En katts velvære og helse er helt avhengig av riktig ernæring.
LYKKELIG KATT: En katts velvære og helse er helt avhengig av riktig ernæring. Vis mer

Oppdaget forandring etter bare tre uker

Slik gikk det da 900 katteeiere deltok i en nordisk undersøkelse om fòrets betydning.

Hvis du har en katt, har du et ekstra medlem i familien.

Vi snakker følelser, pleie og god omsorg gjennom hele livet, nettopp fordi katten er noe av det kjæreste du har. Og det mest dyrebare fortjener selvsagt det aller beste.

Testet av 900 eiere

Akkurat som et barn trenger en katt hjelp til å trives. Da er det godt å vite at Purina ONE kan være et viktig og nyttig nøkkel på veien for deg og din pelskledde venn.

Det kan 90 prosent av 900 nordiske katteeiere skrive under på.

I en undersøkelse gjennomført i november fikk de 900 husstandene teste en 3-ukersutfordring med katteforet Purina ONE, for så å gi sin dom etterpå. Hele 9 av 10 eiere ville etter de tre ukene anbefale Purina ONE videre til andre familier med katt.

Les mer om 3-ukersutfordringen her!

Kattefòret har nemlig en sammensetning som stimulerer kattens naturlige forsvar, sørger for sunn og blank pels og gir god fordøyelse. Fòret er utviklet av veterinærer og ernæringseksperter.

Glade katter

Tilbakemeldinger fra de nordiske husstandene kan du se og lese hos Purina ONE. Her er det bare kattemaling og andre godlyder, de aller fleste peker i samme retning: Friske og sunne katter!

image: Oppdaget forandring etter bare tre uker
image: Oppdaget forandring etter bare tre uker

Eller som Svartskog og Lykkes eier, Giulia, sier det:

- For det første elsket katten min produktet. Vi har aldri prøvd Purina ONE før, og det ble en stor suksess. For den andre ser jeg at pelsen til katten min ser mye bedre ut og hun virker veldig energifull.

Alle testerne fikk løfter om at du med egne øyne kan se forandringen på katten i løpet av 3-ukersutfordringen med Purina ONE, blant annet på følgende vis:

  • Sunn og glad katt med god apetitt
  • Høyt energi- og vitalitetsnivå
  • Skinnende pels, sunn hud og klare øyne

- Overskudd til lek og kos

Mange av katteeierne som deltok i utfordringen vitner om kresne katter som vanligvis ikke rører tørrfòr. Men det forandret seg med lyden av Purina ONE i matskålene.

- Kattene likte maten godt, og virket å være svært tilfredse i prøveperioden. De hadde masse overskudd til lek og kos, sier Stella og Sashas matmor Tea.

Bianca og Mias talerør, Liv, sier det på denne måten:

- Katten elsket kattematen - og valgte faktisk tørrfôr fremfor våtfôr av og til. Fin størrelse på tørrfôret, ikke for store biter til mine litt små puser.

image: Oppdaget forandring etter bare tre uker

Katten Citas eier Tom forteller om ny matglede hos husets firbeinte kjæledyr.

- Vi slet med at Cita, katten vår, spiste litt dårlig, og det eneste som kunne vekke apetitten var våtfôr. Men, med Purina ONE spiser hun som aldri før.

Kattens naturlige forsvar

Det er ikke bare smaken som gir en positiv effekt. En voksen katt har spesifikke behov for å ta vare på tannhelse, fordøyelse og velvære. Purina ONE inneholder i tillegg Bifensis, en ernæringsformel som skal styrke kattens naturlige forsvar innenfra.

Her ser du hvordan Bifensis virker.

Katten Chaos og eier Marianne satt igjen med gode erfaringer på nettopp helse etter treukerstesten.

- Jeg anbefaler Purina ONE fordi det er ett kvalitetsprodukt med masse næring for katten! Små biter og så lett å tygge for katten. Pelsen er mye mer skinnende og glatt.

Mer tilfreds

Pelsen er ofte et speil på nettopp en katts helsetilstand, og også Lunas eier Kjersti så endringer av den positive sorten.

- Luna liker maten veldig godt. Hun virker mer tilfreds, og har fått blankere pels og røyter mindre.

Prøv 3-ukersutfordringen sammen med din egen katt!

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.