Annonsørinnhold

Oppgrader soverommet med enkle grep

Er du på jakt etter det nyeste innenfor sengetøy? Fortvil ikke, for vi har samlet de mest populære sengesettene akkurat her!

Gi nytt liv til soverommet med fargerike sengetøy. Bilde over er tatt av de flotte sengesettene fra Princess.
Gi nytt liv til soverommet med fargerike sengetøy. Bilde over er tatt av de flotte sengesettene fra Princess. Vis mer

Vil du oppgradere soverommet med enkle grep, men du vet ikke helt hvor du skal starte? Vi har svaret: få nytt sengetøy i freshe farger eller prints! Her finner du de fineste sengesettene akkurat nå, slik at du slipper å lete.

Det nye store innenfor sengetøy er krepp som vokste fram på Tiktok i vår. Trenden er preget av både pastellfarger og lune blomster mønstre. Fortsett å scrolle for å finne din favoritt!

Princess

Krepp sengetøy fra Princess i blomstermønster.
Krepp sengetøy fra Princess i blomstermønster. Vis mer

Hos Princess finner du den gamle sommeridyllen i form av blomstrete krepp sengesett. Akkurat nå får du også hele 50 % på deres utvalg av alle sengesett! Tilbudet varer t.o.m 21.08.

NA-KD

Kjøp sengesett i spreke farger for å få et Instagram-verdig soverom.
Kjøp sengesett i spreke farger for å få et Instagram-verdig soverom. Vis mer

Vil du heller ha den andre delen av den populære Tiktok-trenden, så kan du sjekke ut NA-KD. De har mange ulike sengesett i flere ulike pastell farger. Kjøp rosa, blå eller gul for å gi mer livlighet til soverommet ditt. Du får nå opptil 40% på alle krepp sengesettene!

Ellos

Velg Ellos for et avslappet og behagelig soverom.
Velg Ellos for et avslappet og behagelig soverom. Vis mer

Er kanskje ikke Tiktok-trenden helt din personlige stil? Da kan du sjekke ut Ellos for mer nøytrale farger. Her finner du krepp sengetøy i både hvitt, beige, grått og mer. Få opptil 50 % avslag nå!

Boozt

Oppgrader soverommet med spreke farger fra Boozt.
Oppgrader soverommet med spreke farger fra Boozt. Vis mer

Boozt har både stripete og rutete sengetøy i mange ulike farger. Her finner du friske farger som gul, lilla og oransje, men også mer allsidige farger. Så her er det gode muligheter for deg som liker å blande ulike sengesett. Du får nå opptil 40 % rabatt hos Boozt på sengesett.

Som sagt er både pastell og blomsterprints svært populære, men det er ikke alle som liker krepp. Om du faller inn innenfor denne kategorien, kan du sjekke ut noen andre favorittmerker under.

Gina Tricot

Finn din favoritt blant Gina Tricot sitt utvalg av nydelige sengesett.
Finn din favoritt blant Gina Tricot sitt utvalg av nydelige sengesett. Vis mer

Gina Tricot har et stort utvalg av blomstermønster trenden som inneholder mange ulike farger, men også forskjellige prints. Dette er et absolutt drømmeland for deg som vil ha sengesett med nydelige blomstermønstre. Flere av dem er nå til 50 %, så her er det bare å løp og kjøpe før det blir utsolgt!

Høie

Komplimenter soverommet ditt med behagelige og fine sengesett.
Komplimenter soverommet ditt med behagelige og fine sengesett. Vis mer

Hos Høie vil du finner behagelige farger og mønstre som fortsatt viser igjen og gir soverommet et nytt og friskt preg. Velg det som passer deg og ditt soverom best, enten om det er en dus grønn farge, et fint print eller striper. Flere populære sengesett er nå til 50 % avslag.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer