Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Pausefisk i julestria

Likte du filmen Oppdrag Nemo? Da vil du elske nye Oppdrag Dory, for her møter vi igjen gjengen fra Nemo-filmen pluss et hav av morsomme, nye karakterer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Filmen Oppdrag Nemo ble lansert allerede i 2003, men i Oppdrag Dory (2016) har det bare gått ett år siden eventyret til Nemo.

Nok en gullfilm

Den glemske, blå kirurgfisken Doris lever et strålende liv på revet sammen med Nemo og Marvin. En dag husker hun at hun har en familie som kanskje leter etter henne. Sammen drar trioen på et eventyr over havet mot California og det berømte Havinstituttet med sitt store akvarium. For å finne foreldrene sine får Dory hjelp av Hans, en gretten blekksprut, av Bjarne, en hvithval som er overbevist om at de biologiske sonarferdighetene hans ikke fungerer, og av Lykke, en nærsynt hvalhai.

Filmen fikk terningkast fem fra både Dagsavisen og NRK P3. P3 sa blant annet «Det skader heller ikke at Oppdrag Dory er full av spretten humor og morsom action som er med på å gjøre dette til nok en gullfilm fra Pixar!»

GØYAL: Det er mange morsomme bifigurer i Oppdrag Dory, ikke minst disse to selene. 
GØYAL: Det er mange morsomme bifigurer i Oppdrag Dory, ikke minst disse to selene.  Vis mer

Lei Oppdrag Dory-filmen og hundrevis av nyheter på Get

Ikke dropp rulleteksten

Oppdrag Dory kan du nå leie hos Get. Her ligger både den norske og amerikanske versjonen. I originalutgavene er det skuespiller og talkshowkjendis Ellen DeGeneres som har stemmen til Dory, mens det i den norske versjonen er Siw Anita Andersen som gjør en flott jobb som den svært glemsomme fisken.

GLEMSK: Dory sliter fortsatt med hukommelsen.
GLEMSK: Dory sliter fortsatt med hukommelsen. Vis mer

Oppdrag Dory er produsert av Disney-eide Pixar, som også står bak filmsuksesser som Toy Story, Biler, Monsterbedriften, Wall-E og en rekke andre populære animasjonsfilmer.

Et lite tips til slutt: Ikke skru av filmen før rulleteksten er over, for her kommer nemlig enda litt mer moro!

Se tv hjemme og på hytta med Get tv-app

Kilde: Disney-Pixar, IMDB og Filmweb

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.