Annonsørinnhold

Prisras på årets mest solgte erotiske adventskalender

For sjette året på rad har den erotiske adventskalenderen til Nytelse.no solgt som varmt hvetebrød og nå er det prisras på de siste som er igjen!

TIL HIMMELS I JULESTRIA: Adventskalenderen til Nytelse.no har solgt helt vanvittig i år og nå er det prisras på de siste som er igjen! (Foto: Nytelse.no)
TIL HIMMELS I JULESTRIA: Adventskalenderen til Nytelse.no har solgt helt vanvittig i år og nå er det prisras på de siste som er igjen! (Foto: Nytelse.no) Vis mer

Black Friday og Cyber Monday blir nå Crazy Sexy Weekend hos Nytelse.no. Det betyr knallpriser på over 200 spennende sexleketøy, og prisras på den populære julekalenderen.

– Kalenderen vår har alltid vært populær, men i år er innholdet helt rått med blant annet den originale Womanizer Liberty og det har ikke gjort den mindre populær. I tillegg ble den kåret til Best-i-test av KK, forteller Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

Kjøp årets adventskalender med Womanizer Liberty her!

SEXOLOG OG SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Foto: Nytelse.no)
SEXOLOG OG SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Foto: Nytelse.no) Vis mer

– Alle lekne par bør ha en erotisk adventskalender, mener Ebbestad.

Og det er ikke uten grunn av Nytelse.no vant kåringen over erotiske adventskalendere. Hvert år brukes det nemlig lang tid på å skreddersy 24 spennende overraskelser og pakke de sammen til det de kaller årets råeste adventskalender med produkter til en verdi av over 5600,-. Nå er det prisras på kalenderen!

- Vi har sett på tilbakemeldinger fra tidligere års kalendere, testet haugevis av produkter, og sittet timevis i møter for å komme frem til innholdet i årets adventskalender, forklarer Ebbestad

Variasjon, spenning og et utvalg som passer så mange som mulig var hovedmålet da planleggingen startet, og viktigst av alt; Den skal gi kundene en opplevelse av luksus og kvalitet.

- Dette er ikke bare en ferdig-kalender som vi pøser ut, men hvert produkt er nøye vurdert sammen med våre kunder slik at den blir best mulig, sier Ebbestad.

Hun kan avsløre at man i årets kalender får den populære Womanizer Liberty, elleve spennende sexleketøy, syv bondageutstyr og ikke minst masse deilig tilbehør. I tillegg har produktene i årets kalender høyere kvalitet enn tidligere år, som garantert vil gjøre adventstiden ekstra pirrende og leken.

Kjøp adventskalenderen som ble BEST I TEST HER!

KALENDER MED WOMANIZER: Innholdet har en totalverdi på over 5600 kroner, og Womanizer Liberty skjuler seg i en av pakkene. (Foto: Nytelse.no)
KALENDER MED WOMANIZER: Innholdet har en totalverdi på over 5600 kroner, og Womanizer Liberty skjuler seg i en av pakkene. (Foto: Nytelse.no) Vis mer

Bruk leketøy med kjæresten

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

- Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

- Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

Sikre deg adventskalenderen som ble BEST I TEST her

PIRRENDE OVERRASKELSE HVER DAG: Hver dag kan du glede deg til en ny leken overraskelse i adventskalenderen fra Nytelse.no. (Foto: Nytelse.no)
PIRRENDE OVERRASKELSE HVER DAG: Hver dag kan du glede deg til en ny leken overraskelse i adventskalenderen fra Nytelse.no. (Foto: Nytelse.no) Vis mer

Stress ned med førjulssex

Førjulstiden kan være stressende for de fleste. Det er hektiske dager med innkjøp av mat og pakker, baking og rengjøring. Det er derfor svært viktig å finne tid til selv om man er singel og å pleie parforholdet med egentid om man har kjæreste. Uansett, vil en orgasme gi overskudd og giv inn i julestria.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir dopamin, oxytocin og endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

En erotisk adventskalender vil hver dag gi dere den lille påminnelsen om viktigheten av nytelse i hverdagen.

– Å bruke et leketøy under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke leketøy på seg selv når orgasmebølgene slår over henne, tipser Ebbestad.

Sikre deg adventskalenderen som ble BEST I TEST her

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer