Annonsørinnhold

Prisras på erotisk adventskalender!

I år har erotiske adventskalendere flydd ut av lageret hos Nytelse.no. Nå er det prisras på siste rest av kalendere slik at du kan sikre deg en leken desember.

Prisras på erotisk adventskalender!

– Denne kalenderen er en deilig blanding av elegant erotikk, og et utmerket avbrekk i julestria, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Hun mener nordmenn må legge vekk alle «to-do-listene» og heller sette sex høyest på listen. I stedet for å skape stress med lister over alt som skulle vært gjort, må man heller gjøre ting som senker stressnivået. Det gjør du ved å få deilige orgasmer.

- En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir dopamin, oxtocin og endorfiner, som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Kjøp Naugthy & Nice til kun 974,- her!

Piffer opp sexlivet: Kalenderen inneholder masse vibrerende leketøy, produkter du MÅ ha i nattbordskuffen, lett bondage, og noen ekstra forførende overraskelser. (Bilde: Nytelse.no)
Piffer opp sexlivet: Kalenderen inneholder masse vibrerende leketøy, produkter du MÅ ha i nattbordskuffen, lett bondage, og noen ekstra forførende overraskelser. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

Ebbestad mener at denne kalenderen er perfekt for nybegynnere eller par som trenger å piffe opp sexlivet.

- Det spørsmålet jeg får oftest fra par er «Hvordan kan vi piffe opp sexlivet» og «Hvilket leketøy bør jeg starte med», vel her er svaret. Her har du alt man trenger både for deg som er nybegynner og dere som har gått litt lei og trenger litt romantikk i forholdet, sier Ebbestad.

I denne lekre kalenderen står de fem sansene i fokus, og den er fylt med gaver både til han, henne og oss.

- Denne adventskalenderen er perfekt for deg og partneren din for å gjøre de siste ukene av året litt mer levende og spennende. Hver dag lover en mulighet for en blendende ny opplevelse, og kanskje vil du til og med gå forbi de fem sansene! Bli trollbundet av hverandre, åpne en flaske med bobler og avslutt året på en uforglemmelig måte, sier sexologen.

Kjøp Naugthy & Nice til kun 974,- her!

Erotisk førjul: Kalenderen er fylt med lekkert erotisk innhold som dere kan nyte sammen. (Bilde: Nytelse.no)
Erotisk førjul: Kalenderen er fylt med lekkert erotisk innhold som dere kan nyte sammen. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

Bruk leketøy med kjæresten

– Alle lekne par bør ha en erotisk adventskalender, smiler Ebbestad.

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy ofte er gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

Kjøp Naugthy & Nice til kun 974,- her!

Lekker og leken: Kalenderen er fylt med spennende produkter dere kan nyte sammen. (Bilde: Nytelse.no)
Lekker og leken: Kalenderen er fylt med spennende produkter dere kan nyte sammen. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

Kjøp Naugthy & Nice til kun 974,- her!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer