Annonsørinnhold

SINGLESEX:

Prisras på sexleketøy i dag!

Verdens største handledag, Singeldagen, er her, og det feires med knalltilbud på sexleketøy hos Nytelse.no.

SINGELSEX: Singeldagen feires med prisras på sexleketøy hos nytelse.no. Foto: Nytelse.no
SINGELSEX: Singeldagen feires med prisras på sexleketøy hos nytelse.no. Foto: Nytelse.no Vis mer

Singeldagen er en markering som stammer fra Kina, og er en motreaksjon til Valentines day for å feire at man er stolt av å være singel. Det at dagen markeres 11.11 er et symbol på at single står sammen, og på verdensbasis er denne dagen større enn både Black Friday og Cyber Monday.

- Denne dagen har alltid vært populær hos oss, og vi feirer selvsagt med knalltilbud på favoritter både til han og henne, forteller Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle, sier Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 85 % avslag! (KUN I DAG)

SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Foto: Nytelse.no
SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Foto: Nytelse.no Vis mer

Topp 3 favoritter til henne

For å finne rett produkt til alle sine kunder har Nytelse.no produkteksperter som hjelper deg i jungelen av sexleketøy. Nå har ekspertene plukket ut tre favoritter hver som du bør sikre til knallpris i dag.

Ønsker du å se alle tilbudene, klikk her!

1. Ryra

Alle bør eie en deilig massasjestav og dette er min favoritt! Enten du vil massere klitoris eller stive muskler er denne fantastisk. Massasjestaven har et fleksibelt hode som gjør at du kommer til der du vil med akkurat riktig vinkel. I tillegg er den trådløs og oppladbar, noe som gir enda flere muligheter. Med 5 vibrasjonsmønster og 3 intensitetsnivåer du kan sendes til himmels i opptil 3 timer!

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

Se alle tilbudene - klikk her

2. Slikkevibrator

- Slikkevibratorer har blitt utrolig populært, og det er ikke uten grunn. Denne lille saken er en slikkemester som gir deg deilig oralsex. Silikontungen vibrerer og beveger seg frem og tilbake mot klitoris så fort du selv ønsker. Jeg anbefaler å bruke rikelig med vannbasert glidemiddel for en ekstra deilig opplevelse.

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

Se alle tilbudene - klikk her

3. Pinpoint C-vibe Supervibrator

- Superkraftig vibrator med tynn og presis stav for ekstra intens stimulering av klitoris og brystvortene. Anbefales spesielt for deg som elsker harde og intense vibrasjoner, eller som sliter med å få orgasme uten direkte stimulering av klitoris.

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

Se alle Singeldag-tilbudene her – spar opp til 85 %!

ALLE KVINNER MÅ EIE DENNE: Orgasmefavoritten Womanizer er på tilbud i dag! Foto: Shutterstock.
ALLE KVINNER MÅ EIE DENNE: Orgasmefavoritten Womanizer er på tilbud i dag! Foto: Shutterstock. Vis mer

Topp 3 favoritter til han

1. Arcwave Ion

Lyst til å prøve noe helt unikt? Arcwave Ion stimulerer penishodet med trykkbølger, akkurat som klitorisfavoritten Womanizer. Frenulum, den lille strengen under penishodet, stimuleres med dype, pulserende bølger som bygger seg opp til langvarige og intense orgasmer.

- Kenneth, produktekspert i Nytelse.no

Se alle tilbudene - klikk her

2. Satisfyer Men vibration

En herrevibrator stimulerer penishodet med dype og intense vibrasjoner, følelsen kan faktisk minne om en god blowjob! Har du problemer med å oppnå ereksjon eller sliter du med å få orgasme med manuell stimulering? Da vil Satisfyer Men Vibration kunne gi deg et nytt og bedre sexliv.

Kenneth, produktekspert i Nytelse.no

Se alle tilbudene - klikk her

3. Alpha Power Untamed Prostatavibrator

Stadig flere menn får øynene opp for prostatamassasje. Untamed fra Alpha Power har alt man bør forvente av en prostatavibrator – en ergonomisk form som passer alle, fjernkontroll slik at du kan variere vibrasjonene når som helst, og en overflate i ren silikon som både er hudvennlig og svært hygienisk.

- Kenneth, produktekspert i Nytelse.no

Sikre deg tilbudene for Singeldagen her

ØKNING I SALG TIL MENN: En rekke spennende nyheter til mann har ført til kraftig salgsvekst. Foto: Shutterstock.
ØKNING I SALG TIL MENN: En rekke spennende nyheter til mann har ført til kraftig salgsvekst. Foto: Shutterstock. Vis mer

Kraftig økning på sexleketøy til menn

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig vekst de siste årene, både på grunn av utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

- Det er flott å se at leketøy for menn, på lik linje med leketøy for kvinner, er en helt vanlig del av sexlivet, og at det ses på som et supplement i parforhold, og en berikelse av singellivet, sier Ebbestad.

Nytelse.no feirer singeldagen med tilbud på en rekke favoritter, og i tillegg til de som er nevnt finner man blant annet orgasmefavoritten Womanizer.

Womanizer har tatt verden med storm og sent millioner av kvinner til himmels. Om du ikke har sikret deg en enda er dette dagen å gjøre det på. Dette er den perfekte gave til venninner, kjæreste eller deg selv, tipser Ebbestad.

Orgasme gjør deg lykkeligere og gir overskudd i hverdagen.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir dopamin, oksytocin og endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Se tilbudene for Singeldagen her!

GI DEG SELV ORGASME: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. Foto: Shutterstock.
GI DEG SELV ORGASME: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. Foto: Shutterstock. Vis mer

Sikre deg Singeldag-tilbudene her!

Husk årets frekkeste julekalender til voksne:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer