Annonsørinnhold

Prisras på sexleketøy til klitoris!

Denne uken er det fokus på kvinnelige orgasmer og klitoris hos Nytelse.no og det feires med prisras på ekspertenes klitorisfavoritter.

Prisras på sexleketøy til klitoris!

Denne uken handler om å sette kvinnens nytelse i sentrum. Å få orgasme er ingen selvfølge, og mange kvinner sliter med å oppnå klimaks både alene og sammen med partner.

– Det man ofte glemmer er at 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, og derfor vil vi vise frem våre absolutte klitorisfavoritter, foklarer sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle, sier Ebbestad.

Se hele salget her – opptil 50% avslag!

SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. FOTO: Nytelse.no
SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. FOTO: Nytelse.no Vis mer

Sexologens topp 6 for klitoris

Sexologen har valgt ut seks favoritter fra salget som hun mener er perfekt for kvinnelig nytelse.

S-hande fingervibrator – Nå kun 395,- (Spar 41%)

En fingervibrator som er perfekt både sammen og alene. Den tykke fingerhylsen har motoren plassert midt inni, noe som gjør at vibrasjonene blir intense og kraftige ned mot klitoris. Samtidig har man en liten stav som stikkes inn i skjeden og sender deilige vibrasjoner mot g-punktet.

SENDT TIL HIMMELS: Femmegasm vil sende deg til himmels på få minutter Vis mer

Femmegasm – Nå 468,- (Spar 40%)

Femmegasm tapper, kiler og kjæretgner de aller mest følsomme områdene på kroppen din med mange ulike moduser for vibrasjon og pulseringer. Hvis du har prøvd og liker lufttrykksvibratorer, bør du absolutt prøve denne! Den er annerledes og vil gi deg en helt ny type stimuli.

Se hele salget her – Opptil 50% avslag!

98% FÅR ORGASME: Womanizer er det produktet som har gitt flest kvinner orgasme verden over
98% FÅR ORGASME: Womanizer er det produktet som har gitt flest kvinner orgasme verden over Vis mer

Womanizer (Spar 20%)

– Om du sjelden eller aldri oppnår orgasme er Womanizer det absolutt beste produktet du kan invistere i. Undersøkelser viser at hele 98 % av kvinner oppnår orgasme med denne. Womanizer stilmulerer alle 8000 nerveendene i klitoris samtidig, og du vil raskere og lettere oppnå orgasme. Den er også enkel å bruke under samleie.

Orgasmekrem – Nå kun 164,- (Spar 25%)

– I høst bør du teste orgasmekrem. Det øker blodgjennomstrømningen som gjør at du kan oppnå raskere og sterkere orgasmer.

Se hele salget her – Opptil 50% avslag!

DIN NYE FAVORITT: Tungen som skjemmer bort klitoris nøyaktig på den perfekte måten
DIN NYE FAVORITT: Tungen som skjemmer bort klitoris nøyaktig på den perfekte måten Vis mer

Easytoys plesurepump – Nå 569,- (Spar 40%)

– Tungen som skjemmer bort klitoris på nøyaktig den perfekte måten. Etter å ha brukt Easytoys Pleasure pump med G-punktsvibrator, vil du mest sansynlig ha fått en ny favorittleke. Mens pumpen øker blodstrømmen til dine erogene soner, slikker og stimulerer tungen. Den kan også vendes og brukes som g-punktsvibrator.

Trusevibrator – Nå 545,- (Spar 30%)

– En trusevibrator passer for lekene kvinner som vil piffe opp sexlivet og få gnisten tilbake. Ta trusevibratoren på før du reise på butikken, på middagsdate eller kino og la din kjære eller deg selv styre fjernkontrollen. Denne spenningen er helt fantasitsk og leken.

Se hele salget her – Opptil 50% avslag!

TRUSEVIBRATOR: Spennende både som singel og i forhold og perfekt for deg som vil være leken
TRUSEVIBRATOR: Spennende både som singel og i forhold og perfekt for deg som vil være leken Vis mer

Se hele salget her – Opptil 50% avslag!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer