Annonsørinnhold

Singelfest på Nytelse.no:

Prisras på sexleketøy

Sommeren er høysesong for sexleketøy. Sexolog Maria K. Ebbestad i Nytelse.no trekker frem åtte produkter. To til ham, to til henne, to til par og to i kinky-kategorien.

Prisras på sexleketøy: Singelfest feires med prisras på en rekke leketøy, sier Sexolog Maria K. Ebbestad. FOTO: Nytelse.no
Prisras på sexleketøy: Singelfest feires med prisras på en rekke leketøy, sier Sexolog Maria K. Ebbestad. FOTO: Nytelse.no Vis mer

Denne uken feires singelfest på Nytelse.no med fokus på egen orgasme og nytelse, og gjøres med store rabatter på Nytelse.no kun denne uken.

– Om sommeren bruser blodet ekstra mye hos de fleste av oss, både single og de i par. Derfor har vi satt ned prisen på produkter som tar sex og onani til et nytt nivå, sier Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no

Prisras denne uken - se alle tilbudene her!

Sexy romantikk: Piff opp hverdagen med disse deilige sexleketøyene. FOTO: Nytelse.no
Sexy romantikk: Piff opp hverdagen med disse deilige sexleketøyene. FOTO: Nytelse.no Vis mer

Blant produktene det er tilbud på, finner vi fjernstyrte truser, massasjestaver og Femmegasm, som er kvinnens nye favorittleketøy.

Nordmenns interesse for sexleketøy har skutt i været de siste årene, noe sexologen mener er et sunnhetstegn for det norske hverdagslivet.

– Det er viktig å finne tid til seg selv på denne måten i hverdagen, uansett om man er singel eller i et parforhold. Det er stressdempende og sunt med orgasme, sier Ebbestad.

– Femmegasm er kvinnenes nye favorittleke, sier sexolog Maria Ebbestad.

Ny favoritt: Femmegasm tapper, kiler og kjæretgner de aller mest følsomme områdene på kroppen din, forteller Sexolog Maria K. Ebbestad. FOTO: Nytelse.no
Ny favoritt: Femmegasm tapper, kiler og kjæretgner de aller mest følsomme områdene på kroppen din, forteller Sexolog Maria K. Ebbestad. FOTO: Nytelse.no Vis mer

TIL HENNE:

Femmegasm

– Femmegasm er kvinnenes nye favorittleke. Her har man muligheten til å bli sendt til himmels på noen minutter, sier sexolog Maria Ebbestad.

Femmegasm tapper, kiler og kjæretgner de aller mest følsomme områdene på kroppen din med mange ulike moduser for vibrasjon og pulseringer. Hvis du har prøvd og liker luftvibratorer, bør du absolutt prøve denne! Den er annerledes og vil gi deg en helt ny type stimuli!

Les mer om Femmegasm her!

Trusevibrator

En vibrerende truse med fjernkontroll som gjør enhver tur i butikken, på byen eller på stranda ekstra spennende. Vibratoren har et ergonomisk design som følger kroppens naturlige kurver, med en deilig tupp som presser mot klitoris.

Lær mer og kjøp vibrerende truse her!

Blowjob-tips: – Manta gjør blowjoben ekstra deilig, forklarer Sexolog Maria K. Ebbestad. FOTO: Nytelse.no
Blowjob-tips: – Manta gjør blowjoben ekstra deilig, forklarer Sexolog Maria K. Ebbestad. FOTO: Nytelse.no Vis mer

TIL HAN:

Manta

– Manta er noe alle par bør eie! Denne gjør blowjoben ekstra deilig, forklarer Maria Ebbestad.

Dette er en herrevibrator som fungerer til bruk både alene og i par. Manta er en kraftig vibrator som omfavner penis med tykke vinger i ren silikon. Den kan brukes alene som vibrator, i kombinasjon med blowjob for ekstra intens stimulering, eller så kan den brukes for å gjøre om penis til en vibrator under samleie.

Lær mer om Manta her!

Tenga

– Tenga Spinner er en onanihylse utenom det vanlige. Den har et unikt desing som gjør at den myke hylsen snurres rundt penis når Spinner dras opp og ned. Hånden din blir aldri det samme igjen etter dette. Denne passer fint for par også!

Lær mer og kjøp Tenga her

Bestselgende massasjestav: Deilig massasjestav for stive muskler og intimkos. FOTO: Nytelse.no
Bestselgende massasjestav: Deilig massasjestav for stive muskler og intimkos. FOTO: Nytelse.no Vis mer

FOR PAR:

Ryra

Ryra gir deg en fullkroppsmassasje du og "musklene" dine sent vil glemme. Denne massasjestaven er veldig fin å ha i leketøysskuffen!

Kjøp Ryra her!

We-Vibe-Sync

Verdens mest solgte parvibrator er blitt enda bedre. We-Vibe-Sync stimulerer g-punktet og klitoris hos henne, samtidig som den stimulerer penis for ham! Sync er justerbar slik at den passe enda flere enn før, og den sitter som støpt selv når leken blir heftig!

Lær mer og kjøp We-Vibe-Sync her!

Sexy bondage: Eksklusivt bondage-utstyr er med på å gjøre leken til en innertier for deg og din partner. FOTO: Nytelse.no
Sexy bondage: Eksklusivt bondage-utstyr er med på å gjøre leken til en innertier for deg og din partner. FOTO: Nytelse.no Vis mer

KINKY:

Lårmansjetter

Eksklusivt bondage-utstyr er med på å gjøre leken til en innertier for deg og din partner. Kvalitet og desing er basert på de høye kravene som stilles til gode BDSM-produkter, hvor fokus er på nytelse og fantasier!

Håndjern

Lysten på å piffe opp hverdagen? Gi deg selv en luksuriøs bondage-opplevelse med utstyr i vegansk lær fra Taboom. Pirr og tease med de stilige mansjettene fra Taboom og du er sikret kvalitetstid med partneren din.

Se hele Taboom-serien her!

Favoritt: - Femmegasm er kvinnenes nye favoritt, sier Sexolog Maria K. Ebbestad. FOTO: Nytelse.no
Favoritt: - Femmegasm er kvinnenes nye favoritt, sier Sexolog Maria K. Ebbestad. FOTO: Nytelse.no Vis mer

Prisras denne uken - se alle tilbudene her!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer