Annonsørinnhold

Prøv den nye matteappen for barn gratis ut året

Philippa (5) er en av 275.000 barn som lærer matte og regning med «Albert». Nå kan barna dine få gratis mattehjelp ut 2021.

Philippa (5 1/2) var godt forberedt til skolestart etter å ha trent matte med «Albert» i sommer. Foto: Schibsted Partnerstudio.

Philippa (5 1/2) var godt forberedt til skolestart etter å ha trent matte med «Albert» i sommer. Foto: Schibsted Partnerstudio.

Vis mer

«Albert» er en app som er utviklet av erfarne pedagoger, lærere og forskere. Målet er å lære barn matte på en smart, morsom og pedagogisk måte.

«Albert» har tusenvis av oppgaver og animerte filmer som hjelper barn med å forstå matematikk, og oppgavene er tilpasset både alder og nivå.

Prøv «Albert» gratis ut året

- Philippa har begynt å regne
En av dem som var godt forberedt til årets skolestart, er Philippa (5 1/2). I sommer oppdaget moren hennes matteappen «Albert» og lastet den ned for datteren.

– Det er virkelig en kul app hvor barna får lære matematikk på en enkel og god måte. Vi liker at den er så lett å forstå, sier mamma Irene.

«Albert» har tusenvis av oppgaver og animerte filmer som hjelper barn med å forstå matematikk, og oppgavene er tilpasset både alder og nivå.

– Philippa har ikke vært så interessert i matematikk tidligere, men nå har hun selv begynt å regne, for eksempel på hvor mange vi er rundt bordet eller hvor mye lommepenger hun har, forteller moren.

Prøv «Albert» gratis ut desember
Akkurat nå er det en tilbudskampanje på «Albert» der man kan prøve appen gratis helt frem til 30. desember.

Med «Albert» får du og barna dine tilgang til tusenvis av morsomme og pedagogiske øvelser som følger læreplanen. Det er ingen bindings- eller oppsigelsestid knyttet til avtalen. Så du kan si opp når du vil.

Les mer om tilbudet på «Albert» bestill gratisperiode

Bruker kunstig intelligens
Salman Eskandari er en av gründerne bak den svenske mattesuksessen «Albert».

- Vår visjon er at «Albert» skal være verdens beste, digitale mattelærer, forteller Eskandari.

Han forklarer at appen har innebygget AI (kunstig intelligens), slik at «Albert» blir kjent med hver unike bruker. Står du fast, kan du be om tips, hint, ledetråder eller forklaring.

- Vi ønsker å skape en individtilpasset kunnskapsreise med en-til-en-følelse, sier eksperten. Over 200.000 svenske familier har allerede valgt «Albert» som digital mattelærer, og før sommeren kom altså appen på norsk.

Det finnes også «Albert»-apper for koding og geografi. I Norge er appene tilpasset barn i alderen 3 til 9 år, men snart kommer det også leksehjelpapper for barn og unge i alderen 10 til 16 år. Foto: Renate Pettersen.
Det finnes også «Albert»-apper for koding og geografi. I Norge er appene tilpasset barn i alderen 3 til 9 år, men snart kommer det også leksehjelpapper for barn og unge i alderen 10 til 16 år. Foto: Renate Pettersen. Vis mer

- Meningsfull tid foran skjermen
- Den er perfekt når Philippa trenger å koble av litt. Med «Albert» føles det som om barna får en meningsfull tid foran skjermen og at de lærer noe, sier moren til Philippa.

For de litt eldre barna er appen et perfekt supplement til lekser.

- Matematisk tenking er et puslespill som må utvikles over tid. Men med stress og press rundt prøver og innleveringer i hverdagen, blir det ofte lite rom for refleksjon, sier ekspert Eskandari.

Flere tjenester du kan prøve gratis
Det er ikke bare «Albert» som tilbyr kostnadsfri prøveperiode. Du kan for eksempel prøve Strim gratis i 30 dager.

Strim omtaler seg selv som Norges mest komplette strømmetjeneste, og med HBO Nordic, TV 2 Play, Viaplay Film & Serier, Paramont+ og 32 TV-kanaler inkludert er det vanskelig å være uenig i den påstanden.

Klikk her for å strømme gratis i 30 dager

Prøv også:
Podimo gratis i 14 dager - ny tjeneste for podkast, lydbøker og lydhistorier.
Storytel gratis i 14 dager - få tilgang til over 300 000 lydbøker og e-bøker.
Fabel gratis i 14 dager - få tilgang til tusenvis av lydbøker rett på mobilen.
Nextory gratis i 30 dager - finn nye lydbokfavoritter til deg og barna
Pling gratis i 3 måneder - få tilgang til digitale utgaver av Se og Hør, KK, Dagbladet, Allers, VI OVER 60, Vakre Hjem & Interiør, PåTV og Dagbladet Magasinet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer