Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut
ROLIGE OG AVSLAPPENDE OMGIVELSER: Sensimar Resorts handler om å finne roen - og hverandre - og å spise godt. Her ser du TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica på Rhodos. Foto: TUI

Reisemålene hvor du ikke finner ett eneste barnebasseng

Sensimar Resorts er 32 voksenhoteller med det lille ekstra.

Det er ingen tvil om at det er hyggelig å ha barn, og det er heller ingen tvil om at det er hyggelig å ha med barn på ferie.

Men - og dette kan du få bekreftet av omtrent alle foreldre - noen ganger er det deilig å være et sted uten barn.

Dette er akkurat hva TUIs voksenkonsept Sensimar Resorts handler om. 32 hoteller verden over som ikke har ett eneste barnebasseng.

Såkalte voksenhoteller med aldersgrense er en av de store trendene i reiselivsbransjen om dagen, og TUI spår at dette konseptet vil vokse voldsomt de nærmeste årene.

- Våre Sensimar Resorts er voksenhoteller med det lille ekstra. Hvert år ser vi at nordmenn har stadig høyere krav og forventninger til ferien. Hotellstandard, god beliggenhet og ekstraservice som concierge er blant detaljene som setter prikken over i-en, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i TUI.

SOLSENG FOR TO: Disse balinesiske solsengene er umulig å ikke falle for. Her på TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica på Rhodos. Foto: TUI

Ikke bare for par

Alle Sensimar-hotellene har blitt bygget for voksne med restaurant- og spaopplevelser spesialdesignet for to mennesker.

Dette betyr ikke at Sensimar kun er for kjærestepar eller voksne foreldre som vil ha en timeout fra tenåringene.

- Det nye konseptet er skreddersydd for de som ønsker en ferie kun for voksne i rolige og avslappende omgivelser. Det passer like godt for venninnegjengen som for kjærestepar, sier TUIs kommunikasjonsansvarlige.

SOLHILSEN PÅ KRETA: Flere av Sensimar-hotellene har såkalt swim-up eller private basseng. I praksis betyr det at du kan gå rett i bassenget fra rommet. Her ser du dette eksemplifisert på TUI Sensimar Elounda Village Resort & Spa på Kreta. Foto: TUI                

Fra seng ... til basseng

Flere av TUIs Sensimar-hoteller tilbyr rom med direkte utgang til basseng. Det betyr at du kan stå opp, gå ut på terrassen og så rett i bassenget. Noen hoteller tilbyr også private bassenger, for de som ønsker det lille ekstra.

Og apropos det lille ekstra: På TUI Sensimar skal måltidene være en del av feriens høydepunkter.

Velg imellom et uforstyrret måltid sammen med en du er glad i på Culinarium, TUI Sensimars spesialrestaurant med en intim og eksklusiv atmosfære.

«Det passer like godt for venninnegjengen som for kjærestepar» Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i TUI

I hovedrestauranten er det buffé med voksne smaker som gjelder. Den store frokostbuffeen er alltid inkludert i grunnprisen, og som regel kan du oppgradere med rimelige pakker som gir deg halvpensjon, helpensjon eller all inclusive.

KOS PÅ KYPROS: Finn roen sammen på for eksempel TUI Sensimar Pioneer Beach Hotel. Foto: TUI

Trening og yoga er inkludert

Du finner spa i alle Sensimar-hotellene, hvor det også er mulighet for å bestille behandlinger for to personer sammen. Relaxavdelingen med badstue er tilgjengelig for alle gjester uten ekstra kostnad.

DRØMMEFERIE: Dere to. Alene på Maldivene. Foto: TUI

Enda bedre: Trening og yoga er inkludert, og du kan velge mellom treningsrom innendørs med både maskiner og frivekter eller et solbeskyttet treningsområde utendørs for timene med instruktør. Her kan du velge timer med kettlebells, step, pilates, zumba og yoga.

Lenge siden kun du og din bedre halvdel har gjort sammen? Her er tre av hele 32 voksenhoteller med det lille ekstra dere kan kikke litt på - sammen:

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling