Annonsørinnhold

Rekordbillig: 20 % på tredemøllene alle snakker om

Cyber Week går mot slutten og det er siste sjanse til å få de populære sammenbrettbare tredemøllene til en rekordbillig pris!

Har du lyst på en tredemølle hjemme, men har lite plass til oppbevaring? Da er disse geniale mølllene løsningen. Under Cyber Week er de i tillegg rekordbillige!
Har du lyst på en tredemølle hjemme, men har lite plass til oppbevaring? Da er disse geniale mølllene løsningen. Under Cyber Week er de i tillegg rekordbillige! Vis mer

Black Friday er over, og Cyber Week går mot slutten. Mystuff har klinket til med 20 % på deres aller mest solgte produktkategori, tredemøller. Det betyr at nå er prisene på disse rekordlave!

NÅ: 20 % på alle Walking Pads hos Mystuff

De sammenbrettbare tredemøllene har revlusjonert hvordan man kan trene hjemmefra, og det er ikke uten grunn at det er solgt over 14.000 møller på svært kort tid. Mystuff melder at de har vært utsolgt hele 13 ganger i år, så her kan det lønne seg å være rask!

20 % på WalkingPad R2 Pro - Mølle med høy ytelse

Med en topphastighet på 12 km/t er dette en sammenleggbar tredemølle som gjør deg i stand til å veksle mellom rolig jogging og rask løping akkurat hvor og når det passer deg.
Med en topphastighet på 12 km/t er dette en sammenleggbar tredemølle som gjør deg i stand til å veksle mellom rolig jogging og rask løping akkurat hvor og når det passer deg. Vis mer

WalkingPad R2 Pro er en av de mest populære sammenleggbare tredemøllene på det norske markedet med god grunn. Her får du høy ytelse, stabilitet og optimal kompakthet. WalkingPad R2 Pro er en soleklar bestselger og har blitt kåret til best-i test flere ganger, og senest i Tek.no sin test i april 2022. Tredemøllen kan lagres under en sofa eller seng, eller plasseres inntil en vegg eller i skap. I tillegg har den hjul, slik at det er enkelt å flytte den. Bare sjekk ut videoen her!

Nå koster den kun 7 190 kr!

NÅ: 30 % på RowingPad Pro - Sammenleggbar romaskin

RowingPad Pro er en sammenleggbar romaskin av meget høy kvalitet. Ikke bare er den pen å se på, men den er også svært funksjonell og praktisk. Ved å folde den sammen kan den enkelt trilles bort for oppbevaring mellom hver økt. Romaskinen har vannbasert motstand, hvilket gir en mye mer realistisk følelse av å ro. Her bruker du heller ingen strøm, hvilket er et stort pluss!

Trening med romaskin gir lav lav belastning på ledd og muskulatur, i tillegg til høyt kaloriforbruk. Et par økter i uken er ofte nok til å oppleve merkbar fremgang.
Trening med romaskin gir lav lav belastning på ledd og muskulatur, i tillegg til høyt kaloriforbruk. Et par økter i uken er ofte nok til å oppleve merkbar fremgang. Vis mer

Nå koster den kun 7992 kr

Sjekk også ut disse Black Week-tilbudene hos Mystuff:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer