Annonsørinnhold

Rekordlav pris på Garmin Fenix 6X Pro Solar

I en begrenset periode får du den superpopulære testvinneren fra Garmin til tidenes laveste pris.

Rekordlav pris på Garmin Fenix 6X Pro Solar

6X Pro Solar var den første Garmin-klokken med solcellelading, og den ble kåret til best i test da anerkjente Tek.no testet toppmodeller innen sportsklokker i 2021.

Dinside ga også klokken meget god omtale, og begge nettstedene trakk frem den svært gode batteritiden som en av grunnene til at 6X Pro Solar bør være en av modellene du vurderer hvis du skal skaffe deg en ny sportsklokke.

NÅ: Rekordlav pris på 6X Pro Solar

Denne modellen har bezel-materiale i titan og er derfor mer robust og ripebestandig enn andre versjoner av Fenix 6X Pro Solar.
Denne modellen har bezel-materiale i titan og er derfor mer robust og ripebestandig enn andre versjoner av Fenix 6X Pro Solar. Vis mer

En komplett sportsklokke
6X Pro Solar har alt du trenger i hverdagen og til trening: tempoveiledning, håndleddsbasert pulsmåling, pulsoksymetri, rutbare kart, musikk, betaling, suveren GPS, barometer, kaloriforbruk, kompass, smartfunksjoner, høydemåler og funksjoner for en rekke idretter.

Har aldri vært billigere
Tidligere i år lanserte Garmin den sjuende utgaven av Fenix, og det har ført til at prisen på Fenix 6 har falt. Nå har Milrab kuttet prisen på Fenix 6X Pro Solar ytterligere.

Frem til og med 26. mai, eller så lenge lageret varer, får du titanium DLC-versjonen av klokken (en mer ripebestandig modell) til kun 5999 kroner. Dette er den laveste prisen som noensinne er registrert, og opptil 4800 kroner billigere enn i andre butikker (kilde: Prisjakt).

Her får du tak i 6X Pro Solar til tidenes råeste pris

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer