Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

re:member

re:member er en av Skandinavias ledende långivere, og står klare til å vurdere din lånesøknad når du søker lån og refinansiering gjennom finansagenten Axo finans.

check icon

Det er helt uforpliktende

check icon

Det koster deg ingenting

check icon

Du får det beste tilbudet

Søk lån hos re:member og 19 andre banker med en søknad.

Søknaden vurderes av 20 banker, slik at du får det beste tilbudet.

Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256Om re:member

re:member ble etablert i 1999 og har siden da blitt en av Skandinavias ledende långivere og et av Norges største kortselskap. Det er EnterCard Norge, eid av Swedbank og Barclays Bank, som står bak selskapet.

EnterCard har i dag ca. 450 ansatte, fordelt på kontorer i Stockholm, København, Oslo og Trondheim. Barclaycard har over 14 millioner privatkunder bare i Storbritannia og er med dette en av verdens største kredittkortselskap.

re:member tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Søk lån gjennom Axo Finans.
re:member tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Søk lån gjennom Axo Finans. Vis mer

Tilbyr forskjellig typer lån

Selskapet tilbyr flere typer lånfor privatkunder. I tillegg tilbyr de en gratis lånekalkulator på sine hjemmesider, slik at du kan få en oversikt over hvlke utgifter lånet kan ha. Slik kan du sørger for at lånet passer inn i budsjettet ditt, før du søker lån.

Forbrukslån

Forbrukslån er et av lånene de tilbyr sine kunder, med svært fleksible vilkår og en tilpasset nedbetalingsplan som kan strekke seg over flere år.

Et slikt lån egner seg godt for deg som trenger midler raskt. Søknadsprosessen er enkel, og raskere enn for lån som for eksempel boliglån. Du trenger ikke å oppgi hva du skal bruke lånet til, enten det er ferie, oppussing eller å betale en uforutsett utgift.

Refinansiering

Også refinansieringslån er et produkt som selskapet tilbyr kundene sine. Refinansieringslån passer bra for deg som ønsker å få en mer oversiktlig økonomi, enten du sitter på flere forskjellige lån og kredittkort eller vil betale ned gammel og dyr gjeld.

Refinansiering gir deg bedre oversikt over økonomien, lavere månedlige utgifter samt muligheten til å spare penger. Ved å samle flere lån får du kun én faktura i måneden og én rente å forholde deg til. Du slipper også doble gebyrer og utgifter på lån og fakturaer.

Kredittkort

Selskapets kredittkort re:member Black har mange gode fordeler, blant annet et rewardprogram der du får opptil 20% rabatt i mer enn 200 nettbutikker som CDON.com, Bubbleroom og Nordic Choice Hotels.

Du kan få innvilget opptil 150 000 kroner i kreditt med inntil 45 rentefrie dager. Det er heller ingen årsavgift på kortet. I tillegg har du reise- og avbestillingsforsikring når du bruker kortet, og du kan legge til en trygghetspakke som dekker tyveri, skade eller lignende.

Hvorfor velge Axo Finans?

Når du skal søke lån eller refinansiering, lønner det seg å få en finansagent til å gjøre jobben for deg. Slik får du oversikt over hva som finnes på markedet og sammenlignet flere banker samtidig for å finne det beste lånet for deg.

Axo Finans hjelper deg med dette. De er noen av de største i sitt felt på det norske lånemarkedet og samarbeider med 20 av Nordens ledende banker og långivere. Tjenesten er også kostnadsfri for deg som kunde, da det er banken som betaler Axo Finans’ provisjon.

Søknaden du sender til Axo Finans formidles videre og vurderes av flere av samarbeidspartnerne. Disse konkurrerer om å få deg som kunde, som gjør at de strekker seg ekstra for å gi deg et godt tilbud.

Tilbudene går tilbake til finansagenten som legger dem frem for deg. Alle tilbud er uforpliktende og du har 30 dager på å bestemme deg.

Sammenlign lån via Axo Finans og få oversikt over hvilket som passer best for din økonomi. Långivere som re:member står klare til å vurdere din søknad.

Andre nyttige artikler

Svea Finans

Ikano bank

Kraft bank

BRAbank

Vi sammenligner disse bankene for deg