Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Resurs Bank

Resurs Bank er en del av Resurskonsernet og tilbyr lån, betalingsløsninger og forsikring. Axo Finans er stolt samarbeidspartner av denne og 19 andre banker.

check icon

Det er helt uforpliktende

check icon

Det koster deg ingenting

check icon

Du får det beste tilbudet

Søk lån hos Resurs bank og 19 andre banker med en søknad.

Søknaden vurderes av 20 banker, slik at du får det beste tilbudet.

Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256Om Resurs Bank

Banken er en del av Resurskonsernet, som ble etablert i 1977. Konsernet består av både Resurs Bank og Solid Forsikring, hvor banken har fokus på å skape gode betalings- og finansieringsløsninger, både på forbruker- og bedriftsmarkedet.

Resurs Bank tilbyr forbrukslån, refinansiering og betalingsløsninger. Søk lån gjennom Axo Finans
Resurs Bank tilbyr forbrukslån, refinansiering og betalingsløsninger. Søk lån gjennom Axo Finans Vis mer

Her finner du dem

Totalt har banken 5,7 millioner kunder fordelt i hele Norden og flere kontorer i hvert land. Dette betyr at de er lett tilgjengelig for sine kunder, noe som sikrer fleksibilitet og trygghet for deg som benytter tjenestene.

I dag har banken 110 ansatte i Norge som tar vare på deres norske kundebase. Filialen åpnet dørene første gang i 2011 og har hovedkontor i Oslo.

Forretningsområder

Banken tilbyr flere forskjellige bankprodukter til sine kunder:

  • Consumer Loans - lån uten sikkerhet opptil 500 000 kroner, både forbrukslån og refinansieringslån.
  • Payment Solutions - smarte betalingsløsninger til fysiske butikker og nettbutikker.
  • Insurance - forsikring og betalingsforsikring på lånene dine.

Axo Finans sammenligner lån på dine vegne

Axo Finans er en finansagent og har hjulpet nordmenn å finne det beste lånetilbudet for dem siden 2008.

Slik jobber de

Axo Finans tar imot din lånesøknad og sender den videre til de 20 forskjellige bankene de samarbeider med. Bankene kommer tilbake med sine tilbud, og Axo Finans presenterer det beste blant disse for deg. Konkurransen blant bankene bidrar til å presse renten ned og forbedre betingelsene for deg som kunde.

På denne måten får du sammenlignet flere lån og ender opp med det lånet som passer deg best. Tjenesten er helt kostnadsfri og tilbudet er uforpliktende og gyldig i 30 dager. Du kan signere elektronisk med BankID.

Lån uten sikkerhet

Dersom tilbudet du mottar er fra Resurs Bank, får du tilbud om et forbrukslån eller et lån uten sikkerhet. Dette betyr at banken ikke krever at du stiller med sikkerhet for lånet i form av for eksempel bolig eller bil.

Bruksområder

Et lån uten sikkerhet kan du dermed bruke til hva du måtte ønske, uten å oppgi informasjon om det til långiver, i motsetning til for eksempel bolig- eller billån.

Har det dukket opp uforutsette kostnader, som for eksempel et kjøleskap som ryker og må erstattes? Skal du pusse opp kjøkkenet eller kanskje bare unne deg en ferie? Da er et forbrukslån godt egnet for deg.

Søk forbrukslån i dag og få tilbud av flere av Axo Finans’ samarbeidspartnere. Resurs Bank tilbyr lån opptil 500 000 kroner og kan være en av de som vurderer din søknad.

Andre nyttige artikler

Svea Finans

Ikano bank

Kraft bank

BRAbank

Vi sammenligner disse bankene for deg