Annonsørinnhold

CircleK

Riktig ladeløsning kan spare beboerne for tusenvis av kroner årlig

Stadig flere borettslag etterspør ladeanlegg for elbiler. Nå kommer Circle K med en enkel og fremtidsrettet løsning, som sikrer lavest mulig strømkostnader.

SKREDDERSYDD: Med den splitter nye ladeløsningen fra Circle K blir det enkelt for borettslag og sameier å fikse ladeordning til elbiler.
SKREDDERSYDD: Med den splitter nye ladeløsningen fra Circle K blir det enkelt for borettslag og sameier å fikse ladeordning til elbiler. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi leverer en komplett og skreddersydd løsning, som sikrer god ladekapasitet uten at det blir unødvendig dyrt.

Marius Blaker Høgevold er leder for hjemmelading hos Circle K. I tillegg til å tilby hjemmelading til privatboliger, ruller Circle K nå ut sin totalløsning for borettslag og sameier. I en uoversiktlig bransje tar Circle K sikte på å være en tydelig og enkel totalleverandør.

LADE-EKSPERT: Marius Blaker Høgevold er leder for hjemmelading hos Circle K.
LADE-EKSPERT: Marius Blaker Høgevold er leder for hjemmelading hos Circle K. Vis mer

- Vi tilbyr en pakke med infrastruktur, ladebokser, programvare og drift som gjør det enkelt for styret og beboerne.

Det betyr at fra den aller første kontakten mellom styret og Circle K – til ladepunktene står klare til bruk, er Circle K med. Og de tilbyr en oversiktlig abonnementsløsning, som blant annet innebærer fakturering av strømforbruket til hver enkelt bruker.

- Vi tilbyr en totalløsning, som gjør det enkelt for beboerne. Men ikke mindre viktig tar vi all administrasjonen for styret. De vil jo helst slippe så mye styrearbeid som mulig!

Hver løsning er unik, men felles for alle er at de er kostnadseffektive, skalerbare og fremtidsrettede.

ENKELT: Circle K gjør det enkelt å ordne ladeløsning - både for styrene og for beboerne.
ENKELT: Circle K gjør det enkelt å ordne ladeløsning - både for styrene og for beboerne. Vis mer

Dyrt å velge feil løsning

Å investere i et ladeanlegg er en stor utgiftspost for et borettslag, og man har bare én sjanse til å gjøre det riktig.

- Det er mange feller å gå i, og kundene våre setter stor pris på å ha Circle K som totaltilbyder. Våre rådgivere har designet hundrevis av ladeanlegg, og dermed en unik kompetanse på å løse kundenes behov på best mulig måte.

Det kan nemlig være dyrt å velge feil løsning. For eksempel betaler mange borettslag effektavgift til netteieren. Effektavgiften beregnes ut ifra den timen hver måned hvor ladeforbruket er høyest. Riktig dimensjonering og styring av anlegget kan derfor spare beboerne for tusenvis av kroner årlig.

Slik funker det:

For styret:

  1. Kontakt Circle K og avtal befaring
  2. Motta løsningsforslag og pristilbud
  3. Vi hjelper styret med å søke offentlig støtte
  4. Signering av kontrakt
  5. Installasjon av infrastruktur til ønsket antall plasser

For beboere:

  1. Etter signering med styret mottar du en e-post
  2. Trykk på link til Circle K webshop og bestill lader

- Mange kunder og tilbydere vet ikke om denne avgiften, og brukerne ender opp med å betale i dyre dommer til netteier fordi det var én time i forrige måned der «alle» ladet samtidig. Når vi styrer maksforbruket får våre borettslag en mye lavere effektavgift, men allikevel fulladet bil til morgenen etter.

Fremtidsrettet ladesystem

Circle K samarbeider tett med det norske selskapet Easee, som har vekket stor oppmerksomhet i Norge og internasjonalt etter at de lanserte produktet for villamarkedet i fjor høst. Nå kommer Easee Charge, som er for borettslag og bedrifter.

- Sammen med Easee kan vi tilby markedets mest avanserte strømstyring, som gjør at borettslaget får utnyttet den tilgjengelige strømmen mer effektivt. I tillegg er ladeboksene tilkoblet internett, og mottar stadig oppdateringer slik at de bare blir smartere med tiden, sier Lars Lindberg, som er rådgiver for borettslag i Circle K.

- At ladeboksene er tilkoblet internett gjør også at vi kan gjøre proaktivt vedlikehold og fjernstyre ladeboksene om nødvendig. Vanligvis fikser vi eventuelle feil før brukerne engang merker det!

Easee er en skalerbar lader. Den består av tre deler. En smart bakplate, selve hjernen med elektronikken, og til slutt dekslet. Dermed er det mulig å sette opp bakplater i hele borettslaget, og så kan beboerne kjøpe ladere etter hvert som de har behov – og bare klikke seg på ladeboksen på bakplaten som allerede er på plass. På den måten slipper styret og beboerne utgifter til elektriker hver gang en nabo skal koble seg på.

FREMTIDSSIKRET: Easee-boksene fra Circle K kan settes opp så de er klar til beboere som ennå ikke har elbil, men som kanskje vil få det i fremtiden. Da er det bare å hekte seg på.
FREMTIDSSIKRET: Easee-boksene fra Circle K kan settes opp så de er klar til beboere som ennå ikke har elbil, men som kanskje vil få det i fremtiden. Da er det bare å hekte seg på. Vis mer

- Det er en måte å fremtidssikre borettslaget på?

- Ja, nettopp. Enklere blir det ikke! Forresten har jeg også en gledelig nyhet til alle Tesla Model 3-eiere: Circle K blir de første i verden som tilbyr 11 kW lading på IT-nett, som betyr opptil 70% raskere lading!

Fordeler for hjemmeladekunder også langs veien

Allerede da det ble arrangert OL på Lillehammer hadde Circle K begynt å tilby lading på enkelte av sine stasjoner rundt om i landet. Som første bensinkjede åpnet selskapet sin første hurtiglader til elbiler på Økern i 2011. Siden den gang har ballen rullet videre i rekordfart, og Circle K er på god vei hjem til der hvor folk bor. Og er tilgjengelig når folk er på farta.

LADEAPP: Med ladeappen fra Circle K blir det enkelt for beboere å lade opp, både hjemme i borettslaget - og på farta.
LADEAPP: Med ladeappen fra Circle K blir det enkelt for beboere å lade opp, både hjemme i borettslaget - og på farta. Vis mer

Benytter du EXTRA Club-tilbudet ved kjøp av Easee-lader, får du i tillegg rabatt på hurtiglading hos Circle K ut året.

- Det er selvfølgelig gratis å melde seg inn i vårt kundeprogram, EXTRA Club. Som medlem får du 1000 kroner i avslag på kjøp av lader, sier Marius Blaker Høgevold.

LES MER OM CIRCLE K CHARGE HER

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer