Annonsørinnhold

Så enkelt får du piggdekk på sykkelen din

Norsk oppfinnelse gjør det det mulig å skifte til vinterdekk på under et minutt.

Med reTyre kan selv de minst handy i blant oss bytte til piggdekk på sykkelen enkelt og raskt, og helt uten verktøy.
Med reTyre kan selv de minst handy i blant oss bytte til piggdekk på sykkelen enkelt og raskt, og helt uten verktøy. Vis mer

Hvis du kvier deg for å sykle om vinteren fordi du synes det er for mye jobb å stadig vekk skifte hjul etter føret, bør du spisse ørene.

reTyre er et norskutviklet, modulært dekksystem med avtagbare skins (dekkoverflater) som kan monteres og demonteres svært raskt. Du trenger verken verktøy eller noen former for mekke-ferdigheter for å få det til. Skinnene legges nemlig på med en smart glidelåsløsning, og du trenger ikke å bytte hjul.

Bytt enkelt til piggdekk
Med reTyre kan du tilpasse deg alle vei- og føreforhold i løpet av sekunder. Modellen Winter Traveler gjør vintersykling enkelt og trygt. Den har lav vekt, lettrullende mønster og 160 karbidpigger.

reTyre får meget positiv omtale i Tek.no i en test utført i desember 2021, og dommen lyder slik: «En genial enkel måte å sko om sykkelen din på». reTyre Winter Traveler får du kjøpt hos E-Wheels og Kajakk & Fritid.

E-Wheels har for tiden et tilbud på en vinterpakke der du får to avtagbare vinterskins og to basedekk (sommerdekk) til en svært fin pris. Sjekk tilbudet her.

Dekkskinnene fra reTyre tar liten plass og kan tas med i en liten ryggsekk dersom du skulle ha beyhov for å sko om sykkelen i løpet av turen.
Dekkskinnene fra reTyre tar liten plass og kan tas med i en liten ryggsekk dersom du skulle ha beyhov for å sko om sykkelen i løpet av turen. Vis mer

Dag Otto er begeistret
OL-medaljør Dag Otto Lauritzen og polfareren og eventyerer Aleksander Gamme er ambassadører for ReTyre. Dette sier de om det norskeutviklede produktet:

«reTyre gjør helårssykling enklere og tryggere, uten at du trenger å kunne mye om sykkel.»
Dag Otto Lauritzen

«For meg gjør reTyre det enklere å finne de små hverdagseventyrene.»
Aleksander Gamme.

Les mer om reTyre og bestill her

Salg på Norges mest solgte elsykkel og elsparkesykkel

Den testvinnende ES V2-serien er det solgt mer enn 60 000 enheter av.
Den testvinnende ES V2-serien er det solgt mer enn 60 000 enheter av. Vis mer

Norges største nettbutikk for elsykler og elsparkesykler, E-Wheels, har for tiden et førjulssalg der Norges mest solgte serie innen elsparkesykler og en rekke andre modeller er på tilbud.

Flere elsykler er også på tilbud, blant annet Norges mest kjøpte modell, Momas Jason.

Hvis du har noen i familien som ønsker seg elsparkesykkel til jul, er det nå du bør slå til. E2S V2 (Norges mest solgte elsparkesykkel) er nemlig svært populær blant unge, og det er nettopp denne modellen som gjerne står på ønskelisten.

Se hele førjulssalget hos E-Wheels her

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer