Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Renteeksempel: 15,9% 100.000 o/5 år Kost 40 256,- Tot 140 256,-
Renteeksempel: 15,9% 100.000 o/5 år Kost 40 256,- Tot 140 256,- Vis mer

Så mye vinner du på å refinansiere lån

Refinansiering kan føre til store besparelser. Refinansier dine lån og kredittkort i dag, og spar penger!

Hvorfor lønner det seg?

Det samme lånet kan (og bør) refinansieres både to og tre ganger i løpet av lånets løpetid. På den måten kan du være sikker på at du har den lavest mulige renten til enhver tid.

Refinansiering har en lang rekke fordeler:

Søk her

Spare penger

Ved å senke renten på lånet vil du også redusere de månedlige utgiftene dine. Dette gjelder spesielt hvis lånebeløpet er høyt - da kan selv små justeringer av renten ha veldig mye å si. Du sparer penger som du kan bruke på morsommere ting enn å betale renter, eller du kan betale ned lånet raskere enn planlagt.

image: Så mye vinner du på å refinansiere lån

Senke terminbeløpet

Når man refinansierer starter klokken på nytt. Tiden man har på å betale tilbake gjelden forlenges, og hvis saldoen din er lavere enn den opprinnelige lånesummen vil det nye terminbeløpet reduseres.

Kortere nedbetalingstid

I stedet for å starte klokken på nytt, kan man også refinansiere til et kortsiktig lån. Dermed vil rentekostnadene bli lavere på sikt. Dette kan naturligvis også gjøres ved å beholde ditt eksisterende lån, og overføre ekstra innbetalinger.

image: Så mye vinner du på å refinansiere lån

Samle smålån

Svært mange refinansierer for å samle lån og kredittkortgjeld, og spesielt her er det mye penger å spare. De fleste banker er villige til å gi en lavere rente jo høyere lånebeløpet er, og derfor er det bedre å ha et stort lån i stedet for mange små. I tillegg kvitter man seg med alle doble gebyrer som følger med hvert enkelt lån.

Bedre kontroll over økonomien

Når du samler lån og kredittgjeld vil du få mye bedre oversikt over økonomien. Med bare én faktura i måneden er det enklere å følge med på kontantstrømmen og ta tilbake kontrollen over utgiftene.

image: Så mye vinner du på å refinansiere lån

Axo Finans gir deg best tilbud på refinansieringslån!

Send inn en søknad på refinansieringslån til Axo Finans i dag, og få søknaden vurdert av opptil 19 banker!

Axo Finans er låneagenten som lar bankene konkurrere om å få deg som kunde, og ikke motsatt. For det er akkurat slik vi mener det bør være - du skal slippe å bekymre deg for at du betaler mer enn du må, og vi tar oss av jobben med å kontakte bankene. Du kan bruke tiden din på viktigere ting.

Med bare noen tastetrykk får du svar på hvor mye refinansiering kan spare deg for. Vi sender deg det beste tilbudet i løpet av noen få timer, og du kan stole på at du har gjort et smart valg for økonomien.

image: Så mye vinner du på å refinansiere lån

Søk her

15,9% 100.000 o/5 år Kost 40 256,- Tot 140 256,-

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected] for å få vite mer.