Annonsørinnhold

Samsung QLED-TV – lekrere blir det ikke

Samsung QLED-TV er sannsynligvis den mest stilrene TV-en du noen gang har sett.

Samsung QLED-TV med et dreibart stativ som gjør at TV-en ser ut som den svever i løse lufta. Stilig. Dette stativet kan leveres som tilleggsutstyr.
Samsung QLED-TV med et dreibart stativ som gjør at TV-en ser ut som den svever i løse lufta. Stilig. Dette stativet kan leveres som tilleggsutstyr. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er ikke til å komme fra: Et fjernsynsapparat passer ikke alltid inn i stuemiljøet. Èn ting er når apparatet er på, men en TV synes jo også når den er avslått. Heldigvis har Samsung tatt dette på alvor, og den helt nye modellserien, Samsung QLED-TV, har tatt markedet med storm. Ren, slank og slående vakker. Den store skjermen går nesten helt ut til kanten og du kan velge mellom om du vil ha buet eller helt flat skjerm.

Samsung QLED-TV finnes i størrelser fra 49 og helt opp til 88 tommer, og uansett om du velger den minste eller den største modellen, så er lyd og billedkvaliteten så klart i verdensklasse.

- Designet gir jeg karakteren 10 av 10, var en av tilbakemeldingene fra en av de som fikk prøve et Samsungs QLED-TV i forbindelse med lanseringen.

Samsung One Connect

Ledninger og ledninger, og atter ledninger. Inntil nå har de vært nødvendige, men her er en nyhet til alle dere som synes en masse ledningskrøll inn til TV-en ikke ser så bra ut.

Samsung Invisible Connection er en av tingene Samsung QLED TV-kundene har blitt imponert over.

I korte trekk: En boks - kalt One Connect - plasseres et sted hvor den ikke synes, og til denne kobler du til Blu-ray-spiller, TV-spill og antennekabelen. Fra One-Connect-boksen går det én kabel, kalt Invisible Connection, som - ja, du gjettet det - er en nesten usynlig kabel, opp til TV-en! Det er - ved siden av en strømledning - den eneste synlige kabelen du behøver! Enkelt og nærmest genialt.

Samsung QLED-TV – lekrere blir det ikke

Samsung QLED-TVs stativer

Men ikke nok med det, som det heter. Samsung QLED-TV har ikke bare gjort ledningene bortimot usynlige, men de har laget stativer som gjør at du kan skjule ledningene inni stativet. Dette gjøres ved å la ledningene gå i gjennom et av de spesialdesignede stativene som finnes i forskjellig design. Et av dem, Studio Stand, er inspirert av en kunstners staffeli og et annet, Tower Stand, gjør at det ser ut som TV-en nærmest svever. Det er i tillegg dreibart. Felles for dem er at de er spesialtilpasset Samsung QLED-TV, og at de er laget for å gjøre også baksiden av apparatet innbydende.

- Denne TV-en har så bra design at du faktisk kan ha den stående midt i rommet, som en av brukene har fortalt.

Hvis du ønsker en veggmontert TV, har Samsung QLED-TV et spesialstativ som heter No Gap Wall-Mount, som gjør at du kan henge TV-en nesten helt inntil veggen, akkurat som et maleri. Det har også en funksjon som gjør at du kan vinkle TV-en enten litt fremover, eller litt bakover for å alltid ha den riktige vinkelen, uansett om du sitter nærme eller langt unna.

- Veldig kult design på både TV-en og fjernkontrollen, sier en 27-årig dame som har testet Samsung QLED-TV.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer