Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er en av verdens største banker og en sikker og trygg utlåner. Søk lån gjennom Axo Finans i dag og få søknaden din vurdert av banken.

check icon

Det er helt uforpliktende

check icon

Det koster deg ingenting

check icon

Du får det beste tilbudet

Søk lån hos Santander Consumer bank og 19 andre banker med en søknad.

Søknaden vurderes av 20 banker, slik at du får det beste tilbudet.

Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256En av verdens største banker

Santander Consumer Bank er en del av en av verdens største finanskonsern - Banco Santander. Banken het tidligere Bankia Bank, men ble i 2005 kjøpt opp og relansert.

I dag er banken fremdeles et datterselskap av Santander Consumer Finance og har hovedkontor på Lysaker i Oslo. Til sammen har de 1500 ansatte fordelt på sine filialer i Norge, Sverige og Danmark, samt et datterselskap i Finland.

Santander Consumer Bank tilbyr forbrukslån og kredittkort. Søk lån gjennom Axo Finans
Santander Consumer Bank tilbyr forbrukslån og kredittkort. Søk lån gjennom Axo Finans Vis mer

Moderne og ansvarlig

Banken er opptatt av å følge med og svare på kundenes behov, og for å innfri dette best mulig har de fokus på å være en moderne bank. Blant annet var banken en av de første i Norge til å tilby Apple Pay og de har lansert en fremtidsrettet bilabonnementsordning.

Å ta ansvar er et annet stort fokus for banken, som setter samfunnsansvar svært høyt. De er kjent for å være verdens mest bærekraftige bank, ifølge Dow Jones Sustainability Index for 2019.

Tilbyr forskjellige bankprodukter

Banken hadde i 2018 1,5 millioner kunder, og med en forvaltningskapital på 176 milliarder norske kroner er den en av verdens 10 største banker. De tilbyr flere forskjellige bankprodukter til sine kunder.

Tilbudene til banken inkluderer:

· Kredittkort

· Forbrukslån

· Høyrentekonto

· Handlekonto

· Bilfinansiering

· Salgsfinansiering

Lån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet er et fleksibelt lån for deg som trenger finansiering relativt raskt. Du trenger ikke stille med sikkerhet til banken, slik du må på for eksempel et bolig- eller billån. Pengene kan brukes til det du selv ønsker.

Ettersom banken ikke har sikkerhet å hente penger fra dersom lånet misligholdes, blir renten noe høyere. Forbrukslån er likevel et gunstigere lån enn smålån og kreditter.

Et lån uten sikkerhet passer for deg som trenger en fleksibel økonomi, og brukes gjerne for å dekke uforutsette utgifter, oppussing og refinansiering av gjeld. Sistnevnte er særlig gunstig for deg som sitter på flere lån og kreditter.

Spar penger ved å sammenligne lån

Ved å sammenligne lånetilbud fra flere banker får du bedre oversikt over lånemarkedet og kan spare mye penger. Denne jobben kan du enkelt overlate til en finansagent.

Axo Finans er en av landets største finansagenter med 20 samarbeidende banker som står klare til å vurdere din lånesøknad. De ble grunnlagt i 2008 og formidler hovedsakelig søknader om forbrukslån og refinansiering.

Konkurransedyktige priser på lån

Søknaden du sender inn til finansagenten blir sendt videre til deres samarbeidspartnere, som videre vurderer søknaden individuelt. Konkurransen mellom bankene gjør at de kommer tilbake med et svært konkurransedyktig tilbud.

Den mest gunstige avtalen legges frem for deg av Axo Finans, og du har 30 dager på å bestemme deg. Tilbudet er også helt uforpliktende. På denne måten sparer du både tid og penger.

Søk forbrukslån hos Axo Finans i dag og bruk pengene på hva du måtte ønske. Santander Consumer Bank kan være en av de som vurderer din søknad.

Andre nyttige artikler:

Svea Finans

Ikano bank

Kraft bank

BRAbank

Vi sammenligner disse bankene for deg